fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda oferta un curs per a aturats sobre el ‘Proc茅s de fabricaci贸 cer脿mica’

L’Ajuntament d’Onda oferta un curs per a aturats  sobre el ‘Proc茅s de fabricaci贸 cer脿mica’

L’equip de govern facilita ferramentes a aquells ve茂ns i ve茂nes que es troben en situaci贸 de cerca de treball a trav茅s d’un programa formatiu de 225 hores

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de l’脿rea de Territori, Sostenibilitat i Dinamitzaci贸 Econ貌mica que gestiona 脕ngel Badenas, impulsa una acci贸 formativa destinada a persones aturades del municipi inscrites en el Programa d’Assessorament i Intermediaci贸 laboral, amb l’objectiu de facilitar ferramentes 煤tils de formaci贸 a aquells ve茂ns i ve茂nes que es troben en situaci贸 de cerca de treball.
En la Junta de Govern celebrada aquest mat铆 s’han aprovat les bases per a aquesta especialitat de la qual es podran beneficiar 15 alumnes que es formaran en el ‘Proc茅s de fabricaci贸 cer脿mica’ durant 225 hores, de les quals 150 seran te貌riques i 75 pr脿ctiques no laborals.

L’alumnat aprendr脿 a realitzar operacions de maneig d’equips i m脿quines autom脿tiques per a la fabricaci贸 de productes cer脿mics conformats, amb l’objectiu que puguen desenvolupar posteriorment la seva activitat professional en empreses del sector. En finalitzar el curs, els assistents seran capa莽os de comprendre les l铆nies d’actuaci贸 per a aplicar en l’empresa una metodologia de manteniment, sabran identificar les freq眉猫ncies i tipus d’intervenci贸 en operacions de manteniment preventiu. La metodologia did脿ctica d’aquest curs estar脿 adaptada al nivell i funcions laborals dels alumnes i ser脿 participativa, la qual promour脿 i procurar脿 la participaci贸 activa de tots els integrants del grup.

Aquest programa formatiu forma part de les pol铆tiques de foment d’ocupaci贸 empreses per l’actual equip de govern i pel servei que presta el Programa d’Assessorament i Intermediaci贸 laboral, que conjuntament treballen a promoure l’ocupaci贸 i millorar la situaci贸 sociolaboral de les persones sense treball, especialment d’aquelles que pertanyen a col路lectius amb m茅s dificultats per a l’acc茅s a l’ocupaci贸, intervenint en els distints 脿mbits que obstaculitzen el seu acc茅s al mercat laboral, oferint-los un servei d’acompanyament i tutoritzaci贸 que els proporcione els recursos necessaris i faciliten la seva inserci贸 en el m贸n laboral. En aquest sentit l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha destacat que per a aquest equip de govern “茅s priorit脿ria la formaci贸 professional espec铆fica per a persones aturades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.