fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda publica les ajudes per a adequar els habitatges a les necessitats de les persones majors

L’Ajuntament d’Onda publica les ajudes per a adequar els habitatges a les necessitats de les persones majors

L’import màxim de l’ajuda serà de 4.000 euros per a habitatges individuals i de 5.000 euros per a edifici plurifamiliar.

L’Ajuntament d’Onda ha convocat una línia d’ajudes perquè les persones majors de 65 anys puguin condicionar les seues llars a les necessitats d’accessibilitat i millorar la seguretat, salubritat, adorn públic i estalvi energètic. Aquesta mesura respon al compromís de l’actual equip de govern per donar solució a les demandes dels majors perquè se’ls ajude a adaptar els seus immobles, ja que molts veïns tenen problemes de mobilitat i viure en una casa no accessible suposa un greu problema.

“Els nostres majors mereixen tota la nostra ajuda perquè puguen condicionar les seues cases i millorar la seua qualitat de vida”, ha apuntat l’alcaldessa, Carmina Ballester.

L’import màxim de l’ajuda serà de 4.000 euros per a habitatges individuals i de 5.000 euros per a edifici plurifamiliar o residencial múltiple.

Aquestes ajudes les podran sol·licitar els propietaris, arrendataris o comunitats de veïns per a aquells habitatges en què estiguen empadronades persones majors de 65 anys. La data per a la presentació de sol·licituds expira el 15 d’octubre de 2020. Així mateix, les bases completes es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província del dissabte 15 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.