fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda i Quisqueya renoven el conveni per a lluitar contra l’exclusi贸 social

L’Ajuntament d’Onda i Quisqueya renoven el conveni per a lluitar contra l’exclusi贸 social

El consistori invertir脿 58.000 euros per a ajudar a les fam铆lies m茅s vulnerables del municipi

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha signat el conveni amb l’Associaci贸 Quisqueya ONG d’Onda per a l’any 2017, amb l’objectiu d’ajudar a les persones en risc d’exclusi贸 social. El consistori invertir脿 un total de 58.000 euros de subvenci贸 per a dur a terme aquest projecte social que principalment garantir脿 un servei d’assessorament legal als qui presenten problem脿tiques d’铆ndole social. Aix铆 mateix, en col路laboraci贸 i coordinaci贸 amb el ‘Programa d’Assessorament i Intermediaci贸 Laboral’, es potenciar脿 la seua inserci贸 laboral. A m茅s, a trav茅s d’aquesta subvenci贸, es refor莽ar脿 el manteniment i equipament del Centre Social Quisqueya annex a la Parr貌quia Sant Bartolom茅, mantenint els serveis i activitats de dinamitzaci贸 que l’ONG organitza per a col路lectius, fam铆lies i persones en risc d’exclusi贸, aix铆 com el Centre de Dia per a menors amb dificultats d’integraci贸. S’organitzaran tamb茅 programes i activitats complement脿ries al centre de Dia com ‘l’Espai Familiar’, l’Escola de Pares i el ‘Campament Quisqueya’. Tamb茅 s’equiparan els pisos d’acollida temporals per a dones mates de viol猫ncia de g猫nere i els seus fills/as, i persones i fam铆lies en risc d’exclusi贸 social.

Amb aquesta r煤brica, ambdues entitats s’han comprom猫s a coordinar els seus programes i realitzaran un seguiment per a garantir que es van complint els objectius, amb l’objectiu de fer balan莽 i estudiar les possibles millores. Aix铆 mateix, s’elaborar脿 una mem貌ria final en la qual quedaran reflectits els ciutadans atesos i els serveis prestats. Per a l’alcalde Ximo Huguet, a莽貌 茅s “una mostra de la transpar猫ncia d’aquest equip de govern i un exercici de comprom铆s amb aquelles persones de la ciutat que estan en risc d’exclusi贸, garantint que puguen tenir una vida digna i adequada”.

Finalment, l’alcalde ha afirmat que Quisqueya realitza “una labor social extraordin脿ria” i ha agra茂t el treball que exerceixen els membres d’aquesta associaci贸, ressaltant la cooperaci贸 amb els serveis socials municipals. “Cal estar molt agra茂ts ja que complementen la labor que realitzen des de l’脿rea de Pol铆tica Social que gestiona Mari Carmen Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.