fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda reduïx a 24 dies el pagament a proveïdors

L’Ajuntament d’Onda reduïx a 24 dies el pagament a proveïdors

L’Ajuntament d’Onda ha reduït el període de pagament als seus proveïdors a 24 dies, sent de 60 el màxim establert per la llei.

La quantitat de dies per realitzar el pagament als proveïdors ha seguit una línia descendent en l’últim any, arribant a realitzar-se en menys d’un mes actualment. En este sentit, la regidora d’Hisenda del consistori, Silvia Cerdà, ha declarat que “això demostra la fiabilitat econòmica de la ciutat, fent front a les seues obligacions en poc temps.

A més, esta reducció del període mitjà de pagament beneficia a l’economia local, ja que la majoria de proveïdors de l’Ajuntament són d’Onda, i poden tenir liquiditat en els seus negocis”. Un altre dels aspectes que ha destacat la regidora és la no pujada d’impostos en el municipi per part de l’Ajuntament, ja que no s’ha incrementat els impostos directes com són l’IBI i fins i tot s’ha disminuït el de l’IBI rústic.

De la mateixa manera, Cerdà ha recordat que durant l’actual legislatura, el consistori també ha reduït el deute en 2.106.071,31 d’euros, passant dels 4.984.064,73 euros a 2.893.424,89 euros en l’últim any, això suposa una reducció de gairebé el 50%. Silvia Cerdà, regidora d’Hisenda, ha afirmat que “estes dades demostren que, des de l’equip de govern que lidera Ximo Huguet, estem fent un exercici de responsabilitat continu i una bona gestió dels diners de tots els onders. La ciutadania explica per a este govern, per la qual cosa, amb estes dades econòmiques volem millorar la qualitat de vida dels ciutadans, sense deixar-nos a ningú pel camí”.

Finalment, la regidora ha assenyalat que “es pot augmentar la inversió i fer polítiques socials sense necessitat d’endeutar-se ni augmentar els impostos a la ciutadania, i així ho demostren els pressupostos d’este any”, al mateix temps que ha afegit que “seguirem treballant en esta línia perquè l’economia d’Onda seguisca sent sostenible amb recursos propis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.