fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda registra un increment en les sol·licituds per a rehabilitació de vivendes i edificis

L’Ajuntament d’Onda registra un increment en les sol·licituds per a rehabilitació de vivendes i edificis

Els mesos de maig, juny i juliol el consistori ha registrat un total de 20 sol·licituds

L’Ajuntament d’Onda, a través del Pla Local de Rehabilitació de Vivendes i Edificis municipals, ha permés que nombrosos veïns es beneficien de les ajudes per a realitzar obres de rehabilitació en vivendes del municipi.

L’edil delegada de l’àrea d’Urbanisme en l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha donat compte de les sol·licituds que han sigut presentades al consistori i l’estat en què es troben, així com l’import de les subvencions que ja han sigut concedides.

Les xifres actualitzades detallen que han entrat per registre un total de vint sol·licituds, de les quals, onze han sigut concedides i nou es troben en curs. Així, doncs, en el mes de maig es van concedir quatre subvencions per un import total de 5.441,20 euros, en el mes de juny s’han concedit altres tres subvencions amb un import global de 8.270.37 euros i en el mes de juliol altres quatre subvencions han sigut portades a comissió, amb un import total de 7.141,16 euros. En l’actualitat hi ha nou subvencions en tràmit, amb un import total de 12.374,20 euros.

Segons hi ha assenyalat l’edil d’Urbanisme, “les xifres són molt positives, la qual cosa afavorix que la ciutat registre un creixement de l’activitat económica”. Piquer ha assenyalat que les ajudes econòmiques van destinades a la millora de l’eficiència energètica, l’eliminació de les barreres arquitectòniques i l’ús de ceràmica.

Així mateix, podran beneficiar-se de l’ajuda aquelles vivendes o edificis l’antiguitat de les quals supere els 15 anys. Les persones interessades podran presentar tota la documentació requerida en el Registre General de l’Ajuntament fins el pròxim 30 de setembre, moment en què finalitza el termini de sol·licituds. D’altra banda l’edil ha recordat que els veïns interessats, poden sol·licitar tota la informació en l’Oficina de vivenda, situada en el consistori.

Finalment, l’edil ha conclòs recordant que l’Equip de Govern ha millorat la quantia de les ajudes, atés que es poden concedir fins a 4.000 euros en vivenda individual i per edificis plurifamiliars l’ajuda ascendix a 5.000 euros. Així mateix, la present convocatòria compta amb un pressupost inicial de 250.000 euros, que podria ampliar-se si fóra necessari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.