fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda renova la seua col·laboració amb l’associació Síndrome de Down

L’Ajuntament d’Onda renova la seua col·laboració amb l’associació Síndrome de Down

L’Ajuntament d’Onda ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Síndrome de Down Castelló pel qual aporta 3.000 euros a l’entitat per a seguir contribuint a les labors d’integració i atenció de membres d’este col·lectiu.

Concretament, en este conveni s’arrepleguen acords per a l’atenció de persones amb esta patologia i/o amb discapacitat intel·lectual del municipi, de manera que puguen ser derivades als programes i serveis que l’associació realitza.

L’alcalde Ximo Huguet ha ressaltat “la importància que té per a este equip de govern la inclusió de tots els veïns d’Onda”, i ha assenyalat que, “amb la signatura d’este conveni, tots els onders amb Síndrome de Down podran rebre una atenció específica que els permeta millorar la seua autonomia i, en conseqüència, la seua qualitat de vida. És important que les administracions s’impliquen en la integració social d’este col·lectiu i per açò renovem este conveni, amb el qual l’associació podrà seguir realitzant una labor que repercutisca en una major independència i autoestima d’estes persones”.

A la signatura han acudit l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; la tinent d’Alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella; el president de l’Associació Síndrome de Down Castelló, Alberto Mateu; i la treballadora social de l’entitat, Sonia Palasí.

Este conveni se suma a uns altres que ajuden a impulsar un dels objectius que l’actual equip de govern persegueix en esta matèria. Cal recordar que, a través de l’àrea de Política Social, que dirigeix la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, els veïns d’Onda amb diversitat funcional poden accedir a cursos, activitats i accions que el consistori realitza en col·laboració amb associacions com a Síndrome de Down Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.