fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda reobri instal路lacions municipals en la fase 2 i amplia l’atenci贸 ciutadana sota cita pr猫via

L’Ajuntament d’Onda reobri instal路lacions municipals en la fase 2 i amplia l’atenci贸 ciutadana sota cita pr猫via

Reobri el Casal Jove, la Casa de la Cultura, el Centre d’Ocupaci贸 Monteblanco i la biblioteca amb totes les mesures sanit脿ries.

L’Ajuntament d’Onda ha treballat en un pla per a entrar en la fase 2 de la desescalada i reobrir脿 instal路lacions municipals amb totes les mesures preventives. Aix铆, progressivament amplia el servei al ciutad脿 amb l’obertura del Casal Jove, la Casa de la Cultura, el Centre d’Ocupaci贸 i Formaci贸 Monteblanco i la Biblioteca, tots ells amb totes les mesures sanit脿ries i sempre sota cita pr猫via amb la condici贸 de garantir la seguretat dels ve茂ns i treballadors de les instal路lacions p煤bliques.

Estos edificis se sumen als ja oberts durant la fase 1 com s贸n l’ermitori El Salvador, el cementeri municipal, l’arxiu municipal o les instal路lacions esportives a l’aire lliure, totes ells amb limitaci贸 d’aforament.

Sobre este tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat que la crisi sanit脿ria “exigeix que ens reinventem abans les circumst脿ncies”, i ha assegurat que “els ciutadans d’Onda tenim molta capacitat per a afrontar situacions extremes, ja que som un poble amb persones lluitadores, decidides i fortes, i l’estem tornant a demostrar”.

A continuaci贸, actualitzem els edificis municipals que obrin les seues portes durant la Fase 2:

Servei d’Atenci贸 i Tramitaci贸 al ciutad脿:

Este servei al ciutad脿 es podr脿 sol路licitar a trav茅s de cita pr猫via en la pr貌pia web de l’Ajuntament, apartat d”atenci贸 ciutadana’ en horari de 9 a 14 hores. No obstant aix貌, els majors de 65 anys tindran prefer猫ncia d’acc茅s.

Els usuaris, que hauran d’usar m脿scares i guants, ja podran realitzar qualsevol tr脿mit en esta fase. A m茅s, com a mesura addicional de seguretat s’han instal路lat mampares de separaci贸 i se’ls mesurar脿 la temperatura en entrar.

脌rea Serveis Socials:
Els usuaris hauran de demanar cita pr猫via a trav茅s del tel猫fon 964 60 28 58 en horari de 9.00 a 14.00 hores. Pr貌ximament en la p脿gina d’inici de la web del consistori es podr脿 efectuar la sol路licitud de cita online.

Taller Ocupacional Monteblanco:

S’oferir脿 atenci贸 presencial referent a orientaci贸 laboral, formaci贸 i cursos d’ocupaci贸 sota cita pr猫via a trav茅s del 964 600 050

Instal路lacions esportives:
Estos centres esportius mantenen l’aforament corresponent a la Fase 1, les quals s’executaran a l’aire lliure i sense p煤blic que comptaran amb un 30% d’esportistes. Per a accedir als espais s’accedir脿 per cita pr猫via a trav茅s de la secci贸 ‘deportes’ del consistori i escrivint un correu a deportes@onda.es

Biblioteca d’Onda:

En la Fase 2 es mant茅 la restricci贸 d’acc茅s a una persona cada 30 minuts per a la zona de l’ordinador pr猫via cita telefonant al 964 77 11 93 o a trav茅s del correu biblioteca@onda.es o xarxes socials. El mateix per a l’脿rea d’impressi贸.

A m茅s, la biblioteca municipal reobri el pr茅stec de llibres interbibliotecari, que garanteix l’acc茅s a llibres de tota la xarxa de biblioteques de la Comunitat Valenciana. Cal recordar que els llibres estaran en per铆ode de quarantena de 14 dies per a garantir que cap usuari corre perill de contagi.

Casal Jove:

Les instal路lacions del Casal Jove estaran obertes tots els dies, en horari de 16.00 a 20.00 hores, amb la reserva de cita pr猫via telef貌nica al 964 60 19 02.

Ermitori d’El Salvador:
Podran accedir un m脿xim de 12 persones a l’interior del Ermitorio d’El Salvador. A la seua arribada, els devots trobaran un mapa informatiu que indicaran l’acc茅s i la seua llibertat de moviment.

L’horari variar脿 depenent del dia: els dimarts obriran de 16.30 a 20.00 hores, dimecres, dijous i divendres de 10.30 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores. En cap de setmana l’horari ser脿 de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00.

Parcs Canins:
En esta nova fase es permet l’acc茅s a parcs canins amb els requisits indispensables de l’煤s de m脿scara i el respecte de les dist脿ncies de seguretat.

Arxiu Municipal:
L’acc茅s a l’Arxiu Municipal s’haur脿 de sol路licitar via cita pr猫via a trav茅s del tel猫fon (964 60 37 41 ) o en el mail ( arxiu@onda.es). Es limitar脿 a una persona per visita en horari de 9.30 a 13 hores, de dilluns a divendres.

Cementeri Municipal:
L’aforament per a accedir al cementeri ser脿 limitat a 25 persones en el cas de visites als difunts, excepte el per铆ode quan coincidisca amb algun enterrament, que tindr脿 exclusivitat la fam铆lia. L’horari habilitat per a entrar ser脿 de 10 a 20 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.