fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda reordena el tràfic després de les últimes troballes de la plaça de la Sinagoga

L’Ajuntament d’Onda reordena el tràfic després de les últimes troballes de la plaça de la Sinagoga

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha participat en una reunió de mobilitat en la qual ha estat present la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer; el tinent d’alcalde de Territori, Ángel Badenas; l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo; i l’enginyera tècnica d’obres públiques del consistori.

En esta reunió, s’ha decidit reforçar la senyalització i adequar els sentits de circulació en funció de les necessitats que han traslladat els veïns i comerciants de la zona de la plaça de la Sinagoga. D’esta manera el consistori aborda una ràpida solució al pas de tràfic rodat després dels avanços en les excavacions arqueològiques que han obligat a ampliar els treballs per les últimes troballes arqueològiques.

En esta línia ha informat que els canvis més ressenyables afecten els següents carrers. El carrer Portal de València es converteix en via de doble sentit i es podrà estacionar únicament en el costat dret d’este carrer, a partir del número 79 fins al 125, al costat de l’entrada de l’aparcament de la Cova Algepsar. El carrer Virgen de los Ángeles es converteix en tram de doble sentit des de plaça Rey Don Jaime fins a San Vicente. D’altra banda, el carrer San Vicente tindrà en tot el seu tram un únic sentit de direcció, des de la rotonda de Santa Catalina fins encreuament Virgen de los Ángeles.
A l’efecte d’afavorir la circulació i per tant el doble sentit en estos trams als veïns de la zona, se suprimeixen dues zones d’estacionament en el carrer Mare de Déu dels Ángeles, enfront de l’Escola de Ceràmica; i en el carrer Portal de València, en el seu costat dret eixint de plaça Sinagoga a partir del número 22 al 24E.

De la mateixa manera, l’Ajuntament ha informat que els vials i carrers afectats són d’ús únic per a residents, vehicles que participen en l’obra i vehicles d’emergències, i en cap cas per a la circulació general.

Leave a Reply

Your email address will not be published.