fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda repara la fa莽ana de la Casa de la Cultura

L’Ajuntament d’Onda repara la fa莽ana de la Casa de la Cultura

Els treballs de manteniment han consistit en la instal路laci贸 d’uns ancoratges d’acer inoxidable per fixar algunes de les pedres que estaven en situaci贸 de desperfecte.

L’Ajuntament d’Onda ha realitzat durant les 煤ltimes setmanes els treballs de manteniment de la fa莽ana de la Casa de la Cultura, que han consistit en la revisi贸 de les pedres de la mateixa fa莽ana i s’ha comprovat que la fixaci贸 s’havia deteriorat amb el pas del temps. En este sentit, el tinent d’alcalde 脕ngel Badenas ha afirmat que “durant els 煤ltims 4 anys de gesti贸 de l’anterior equip de govern, no s’havia realitzat cap tipus de revisi贸 ni manteniment, per la qual cosa la fa莽ana d’este edifici municipal presentava importants desperfectes que podien suposar danys majors i un perill per a la ciutadania”.

Urgentment, l’equip de govern ha buscat una soluci贸 integral per fixar totes les plaques de l’edifici. Els treballs han consistit en la instal路laci贸 d’uns ancoratges d’acer inoxidable de 6 mil路l铆metres, els quals van encastats dins de la paret del mateix tancament de la fa莽ana i, a trav茅s d’unes pestanyes s’ancoren les pedres existents. Amb esta actuaci贸 es pret茅n que totes elles queden perfectament fixades en la mateixa fa莽ana per garantir la seua estabilitat.

Esta reparaci贸, que el seu pressupost total ha estat de gaireb茅 40.000 euros, finalitzar脿 en els pr貌xims dies despr茅s de tres setmanes d’intensos treballs a c脿rrec de l’empresa local de construcci贸 ‘Evaristo Villar’. Amb l’execuci贸 d’esta obra a c脿rrec d’una empresa d’Onda, l’equip de govern torna a complir una de les seues mesures, la dinamitzaci贸 i impuls a l’economia local, aix铆 com el foment de l’ocupaci贸 entre la ciutadania ondera. “A m茅s, amb esta actuaci贸, l’Ajuntament d’Onda aconsegueix que la ciutat, mitjan莽ant la reforma d’este edifici municipal, es mantinga en l’avantguarda dels municipis provincials que donen valor i conserven els seus s铆mbols culturals, aix铆 com un exemple m茅s de ciutat sostenible i en continu creixement, dinamitzaci贸 i progr茅s”, ha concl貌s Badenas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.