fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda retira les plaques de fibrociment de la teulada de la Campaneta

L’Ajuntament d’Onda retira les plaques de fibrociment de la teulada de la Campaneta

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de l’脿rea de Territori, Sostenibilitat i Dinamitzaci贸 Econ貌mica que gestiona 脕ngel Badenas, ha iniciat aquesta setmana una actuaci贸 d’estabilitzaci贸 de la Campaneta, que consisteix en la retirada de les bigues de fusta en mal estat i de les plaques de fibrociment de la teulada, comunament cridades ‘d’uralita’.

L’equip de govern ha apostat novament per una empresa local com a mesura per a reactivar l’economia de la ciutat. En aquest cas, la mercantil Fabregat s’est脿 encarregant de la retirada d’aquests elements i la posterior consolidaci贸 de parets i desenrunament de la zona. D’aquesta manera, el consistori, que va adquirir els terrenys d’aquesta antiga f脿brica, est脿 assegurant les zones de perill alhora que cuida el medi ambient. En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’脿rea ha destacat que des de l’entrada a l’equip de govern dels socialistes, el consistori est脿 procedint a “eradicar de les infraestructures p煤bliques municipals aquells materials que continguen amiant o derivats d’aquest, com el fibrociment de la teulada d’aquesta f脿brica”.

El tinent d’alcalde ha destacat que l’actual equip de govern continua treballant per aconseguir finan莽ament extern per a rehabilitar l’emblem脿tica f脿brica, en la qual ja s’han invertit m茅s de 300 mil euros. A m茅s de fer valdre aquest s铆mbol de la ciutat com a element dinamitzador del barri del ‘Castillo’, amb aquest projecte de rehabilitaci贸 es pret茅n impulsar artistes, empreses, visitants i turistes a dur a terme distintes activitats en ell, com ara concerts, cine, teatre, workshops o festivals, i d’aquesta manera ajudar a potenciar econ貌micament i socialment aquesta zona antiga industrial. De la mateixa manera, Badenas t茅 clar que aquesta iniciativa “implicar脿 a tota la ciutadania” com la resta de projectes que el consistori porta endavant des que Ximo Huguet 茅s alcalde d’Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.