fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda sol路licita a la UJI la redacci贸 d’un Pla Estrat猫gic de Turisme

L’Ajuntament d’Onda sol路licita a la UJI la redacci贸 d’un Pla Estrat猫gic de Turisme

L’equip de govern liderat per Huguet pret茅n actualitzar el pla de 2006 per a buscar f贸rmules de dinamitzaci贸 i oportunitats en Onda, adaptar-se a la realitat del municipi i donar resposta als canvis generats de l’oferta i demanda del sector.

El tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament d’Onda, 脕ngel Badenas, ha explicat que s’ha encarregat un Pla Estrat猫gic de Turisme a la Universitat Jaume I (UJI) de Castell贸 per buscar f贸rmules de dinamitzaci贸 i oportunitats a Onda. D’aquesta manera, l’equip de govern liderat per Ximo Huguet sol路licita la redacci贸 d’aquest pla que servir脿 per tra莽ar el cam铆 que s’ha de seguir i les diferents accions que des de l’脿rea de Turisme es duran a terme en un futur m茅s o menys a curt termini.

Badenas ha informat que, fins a la data, l’脿rea de Turisme de l’Ajuntament d’Onda utilitzava com guia de treball un pla elaborat en 2006. “No obstant aix貌, considerem que en aquest moments hem de realitzar un nou adaptat a la realitat del nostre municipi en 2016 i capa莽 de donar resposta als canvis generats en l’oferta i demanda del sector”, ha destacat el tinent d’alcalde. “脡s la nostra obligaci贸 potenciar i accelerar el creixement tur铆stic d’una ciutat com la nostra, amb tanta varietat d’atractius per al turisme cultural, familiar i de naturalesa”, ha assenyalat Badenas, qui s’ha mostrat confiat a aconseguir-ho.

Per al finan莽ament d’aquest pla, l’Ajuntament d’Onda ha sol路licitat subvenci贸 a la Diputaci贸 Provincial, en el marc de la convocat貌ria d’ajudes a l’elaboraci贸 de plans estrat猫gics de municipis de la prov铆ncia de Castell贸. Aix铆 mateix, Badenas ha recordat que l’Ajuntament tamb茅 va sol路licitar en el mes de mar莽, a l’Ag猫ncia Val猫ncia del Turisme, diferents subvencions que aniran dirigides a la conservaci贸 del patrimoni local, impulsar el turisme sostenible, millorar la senyalitzaci贸 tur铆stica i promocionar activitats i esdeveniments culturals. Tot aix貌 s贸n accions que, segons Badenas, “demostren l’aposta clara d’aquest equip de govern de posar en valor el ric patrimoni que t茅 Onda i trencar amb la par脿lisi de l’anterior equip de govern que, a m茅s de no preocupar-se per actualitzar un pla que es trobava desfasat, era incapa莽 d’aconseguir finan莽ament extern”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.