fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa actualitza la seua seu electrònica i la fa accessible des de tots els dispositius

L’Ajuntament d’Orpesa actualitza la seua seu electrònica i la fa accessible des de tots els dispositius

El consistori, que augmenta enguany els tràmits telemàtics fins al 50% del total, aposta per un disseny web adaptable a qualsevol suport o pantalla.

L’Ajuntament d’Orpesa estrena nova seu electrònica. Un canvi amb el qual el consistori ha aconseguit millorar l’accessibilitat de la pàgina gràcies a un disseny web adaptable que des d’ara és accessible i està disponible per a tots els usuaris, sense importar el dispositiu o grandària de pantalla que utilitzen.

Amb això, “hem aconseguit que els veïns que necessiten gestionar una consulta o tràmit a través del nostre lloc web puguen tindre una correcta visualització des de qualsevol dispositiu”, incidix l’alcaldessa, María Jiménez. Es tracta d’un canvi que era “molt necessari”, tal com apunta la munícipe, i més si tenim en compte el nombre de tràmits telemàtics que es realitzen en la localitat.

Si l’any 2016, tan sols 1,53% dels tràmits s’efectuaven via ‘en línia’, aqueix percentatge no ha fet més que augmentar en estos últims quatre anys, fins a situar-se este 2020 en quasi un 50% del total. Tenint en compte que només enguany es duran a terme uns 7.500 tràmits electrònics, “hem apostat per la renovació de la seu electrònica per a adaptar-la a les circumstàncies actuals, amb la finalitat de poder oferir al ciutadà un servei de qualitat des de qualsevol suport”, explica Jiménez.

A més de tots els tràmits que poden realitzar els veïns, estos també poden consultar de manera telemàtica totes les seues dades, expedients, notificacions i obtenir documents com el certificat d’empadronament sense la necessitat d’haver de desplaçar-se fins al consistori per a fer-lo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.