fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa instal路la la il路luminaci贸 nadalenca per tot el municipi

L’Ajuntament d’Orpesa instal路la la il路luminaci贸 nadalenca per tot el municipi

El consistori ha apostat enguany per col路locar llums decoratives i arbres de Nadal en diferents zones de la localitat.

El municipi d’Orpesa es prepara per a donar la benvinguda a les festes m茅s entranyables de l’any. L’Ajuntament ha apostat per repartir la il路luminaci贸 i la decoraci贸 t铆pica d’aquestes dates per tot el municipi i no sols pel centre, com es feia anys anteriors. Aix铆 ho ha explicat la regidora de Festes, Jennifer Casa帽, qui ha avan莽at que 鈥渧olem que la nostra ciutadania, visqui on viva, pugui gaudir d’aquestes festes tan especials鈥.

De fet, s’han col路locat un total de tres arbres nadalencs. I 茅s que a m茅s del qual se situa en el centre de la pla莽a Major, que enguany ha canviat substancialment ja que es tracta d’un avet natural, les places Mallorca i la de Ampl脿ries tamb茅 compten amb un d’ells per primera vegada.

Quant a la il路luminaci贸, tal com ha avan莽at la regidora encarregada de l’脿rea, les llums i adorns s’han est猫s de nord a sud del municipi. De fet, 鈥渉em col路locat per primera vegada il路luminaci贸 en l’avinguda La Plana, aix铆 com en la pla莽a Constituci贸, la pla莽a Par铆s, en una de les rotondes de l’avinguda Barcelona, en una altra de l’avinguda de la Mar, en la pla莽a Espanya i dos r猫tols lluminosos en Torre Bellver鈥, entre altres ubicacions.

La mun铆cipe ha volgut recordar que 鈥渆ncara que aquest Nadal ser脿 del tot at铆pica a causa de la crisi sanit脿ria que vivim, la intenci贸 d’aquest equip de govern 茅s omplir d’il路lusi贸 cada barri del nostre poble i que tots els ve茂ns i ve茂nes s’impregnin de la il路lusi贸 i emoci贸 que caracteritza a aquestes festes鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.