fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa instal·la la il·luminació nadalenca per tot el municipi

L’Ajuntament d’Orpesa instal·la la il·luminació nadalenca per tot el municipi

El consistori ha apostat enguany per col·locar llums decoratives i arbres de Nadal en diferents zones de la localitat.

El municipi d’Orpesa es prepara per a donar la benvinguda a les festes més entranyables de l’any. L’Ajuntament ha apostat per repartir la il·luminació i la decoració típica d’aquestes dates per tot el municipi i no sols pel centre, com es feia anys anteriors. Així ho ha explicat la regidora de Festes, Jennifer Casañ, qui ha avançat que “volem que la nostra ciutadania, visqui on viva, pugui gaudir d’aquestes festes tan especials”.

De fet, s’han col·locat un total de tres arbres nadalencs. I és que a més del qual se situa en el centre de la plaça Major, que enguany ha canviat substancialment ja que es tracta d’un avet natural, les places Mallorca i la de Amplàries també compten amb un d’ells per primera vegada.

Quant a la il·luminació, tal com ha avançat la regidora encarregada de l’àrea, les llums i adorns s’han estès de nord a sud del municipi. De fet, “hem col·locat per primera vegada il·luminació en l’avinguda La Plana, així com en la plaça Constitució, la plaça París, en una de les rotondes de l’avinguda Barcelona, en una altra de l’avinguda de la Mar, en la plaça Espanya i dos rètols lluminosos en Torre Bellver”, entre altres ubicacions.

La munícipe ha volgut recordar que “encara que aquest Nadal serà del tot atípica a causa de la crisi sanitària que vivim, la intenció d’aquest equip de govern és omplir d’il·lusió cada barri del nostre poble i que tots els veïns i veïnes s’impregnin de la il·lusió i emoció que caracteritza a aquestes festes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.