Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa llança una campanya per a combatre el ‘top manta’

L’Ajuntament d’Orpesa llança una campanya per a combatre el ‘top manta’

L’alcaldessa, María Jiménez, ha avançat que “continuarem treballant des del municipi, implantant diverses mesures que reduïsquen el top manta fins que aconseguim la seua desaparició”.

La primera tinent d’alcalde i regidora de Policia Local, Araceli de Moya, ha mantingut diverses reunions amb el Comissari-Cap de la Policia Local, Clemente Rodrigo, així com amb comandaments del cos policial i han acordat que la primera mesura a prendre serà la col·locació de panells informatius en les zones ocupades pels manteros amb l’objectiu d’alertar als possibles compradors sobre els perills d’adquirir un producte procedent del ‘top manta’. ‘No t’enganyis, no només compres un producte fals’ és l’eslògan triat per a la campanya.

“Esta campanya informativa anirà acompanyada de determinades mesures policials amb la finalitat que, si no es pot erradicar completament esta pràctica il·legal, almenys puga ser disminuïda. Per a això, volem conscienciar als veïns i turistes del que comporta comprar estos productes”, ha informat de Moya.

Per part seua, Rodrigo ha explicat que, “a més dels il·lícits penals i administratius que estan cometent estos venedors, la pràctica del ‘top manta’ degrada els carrers i passejos, afecta la salubritat, restringeix la llibertat de moviments, genera soroll, és un greuge comparatiu per als comerciants amb llicència, perjudica les activitats regulades i contribueix a la precarització laboral”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.