Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa repartix mones a sanitaris, bombers, policia, brigades i serveis socials

L’Ajuntament d’Orpesa repartix mones a sanitaris, bombers, policia, brigades i serveis socials

L’alcaldessa, María Jiménez, agraïx amb este gest “la gran labor que estan realitzant els treballadors públics” en estes setmanes tan difícils.

L’Ajuntament d’Orpesa ha realitzat el repartiment de mones de Pasqua, dolça molt típic d’estes dates, al personal que treballa estes setmanes en els serveis públics essencials per a poder cobrir les necessitats de la població. L’alcaldessa, María Jiménez, al costat de les regidores Jennifer Casañ i Silvia Arnau, ha sigut l’encarregada de fer lliurament d’estos productes als treballadors del centre de salut, personal de Serveis Socials, agents de la Policia Local, Guàrdia Civil, les brigades municipals i al cos de bombers.

“Amb este gest simbòlic, volem agrair a tot el personal que treballa dia a dia perquè a la resta no ens falte de res”, declara Jiménez, qui ha volgut ressaltar “la gran labor realitzada per cadascun dels treballadors, que lluiten cada dia per a frenar la propagació del virus amb l’objectiu que el poble orpesí puga tornar a la normalitat al més prompte possible”.

A més, amb el repartiment d’estes mones, el consistori també mostra el seu suport als comerços locals, que han vist com la seua activitat econòmica ha quedat deteriorada a causa del decret de l’estat d’alarma. “L’Ajuntament treballa de manera incansable dia a dia perquè el teixit empresarial del nostre municipi puga recuperar-se com més prompte millor, perquè som conscients de la difícil situació que molts d’ells estan vivint, especialment durant estes setmanes festives”, explica l’alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.