fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament i el Port de Castell贸 presenten en R贸terdam el programa d’integraci贸 juvenil Grau Xarxa Oberta

L’Ajuntament i el Port de Castell贸 presenten en R贸terdam el programa d’integraci贸 juvenil Grau Xarxa Oberta

El Regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell贸, Jose Luis L贸pez; el president de l’Autoritat Portu脿ria de Castell贸, Francisco Toledo; el coordinador de l’脌rea de Desenvolupament de la ciutat, Fernando Calduch, i el director del port, Roberto Arzo, es troben en R贸terdam participant en la XV Confer猫ncia Mundial de Ciutats Portu脿ries “Crossovers” que se celebra del 5 al 7 d’octubre.

Durant la jornada de dem脿, Toledo exposar脿 la pon猫ncia “Un model de dues h猫lixs per a la transformaci贸 urbana i sociol貌gica del Grau de Castell贸” als representants de ciutats portu脿ries del m贸n sencer que es congreguen en aquest f貌rum especialitzat per a exposar casos d’猫xit de vincles entre port i ciutat a nivell global. Aix铆, en la intervenci贸 presentar脿 als assistents el programa europeu d’integraci贸 de joves immigrants Grau Xarxa Oberta que ha elaborat l’Ajuntament de Castell贸.

Aquesta pon猫ncia 茅s una oportunitat per a mostrar a ciutats portu脿ries de tot el m贸n el model de gesti贸 del port de Castell贸 i debatre altres q眉estions com la relaci贸 entre la ciutat i el port.

Leave a Reply

Your email address will not be published.