fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament i la Caixa Rural de l’Alcora realitzen millores al paratge de Sant Vicent

L’Ajuntament i la Caixa Rural de l’Alcora realitzen millores al paratge de Sant Vicent

S’han arreglat la p猫rgola i la font que es troben a l’entrada de l’emblem脿tic paratge alcor铆.

D’una banda, la Caixa Rural ha dut a terme la restauraci贸 de la p猫rgola que es troba a l’entrada del paratge i que va ser constru茂da al mar莽 de 1986, tamb茅 per esta entitat. Tan llavors, en el projecte de construcci贸, com ara, en el de rehabilitaci贸, ha estat al capdavant l’arquitecte alcor铆 Joaqu铆n Cabrera. Tamb茅 s’ha restaurat el taulell commemoratiu que es va fer l’any 1986 i s’ha incl貌s un de nou amb motiu de la restauraci贸.

D’altra banda, l’Ajuntament ha arreglat la font que es troba just enfront de la p猫rgola.

“Es tracta de dos elements molt representatius i emblem脿tics del paratge de Sant Vicent, que mostraven una deterioraci贸 important, per tant, era necessari actuar per a reparar-los”, ha explicat l’alcalde, Samuel Falomir, en la visita que ha realitzat a Sant Vicent, acompanyat pel president i el director de la Caixa Rural, Jos茅 Luis Esteban i Juan Manuel Nogueroles, respectivament, i l’arquitecte Joaqu铆n Cabrera.

Falomir ha agra茂t la col路laboraci贸 de la Caixa Rural i ha avan莽at que, pr貌ximament, la brigada d’ocupaci贸 social de l’Ajuntament dur脿 a terme noves millores en el paratge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.