fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament i ‘Onda Centre Comercial’ signen el conveni per a impulsar el desenvolupament econ貌mic de la ciutat

L’Ajuntament i ‘Onda Centre Comercial’ signen el conveni per a impulsar el desenvolupament econ貌mic de la ciutat

El consistori invertir脿 29.000 euros per a potenciar i promocionar els negocis de la localitat.

L’Ajuntament d’Onda, liderat per Ximo Huguet, ha renovat un any m茅s el conveni amb Onda Centre Comercial, amb la finalitat d’engegar un conjunt d’accions i iniciatives que servisquen per a contribuir al desenvolupament econ貌mic i empresarial de la ciutat, per a seguir impulsant la recuperaci贸 econ貌mica, la creaci贸 d’ocupaci贸, i la millora de la competitivitat empresarial de les empreses locals.

“Seguim amb el nostre comprom铆s d’afavorir a les xicotetes i mitjanes empreses de la nostra localitat. Som conscients que el comer莽 茅s un motor de summa import脿ncia per a dinamitzar l’economia d’Onda i per a莽貌 tornem a tenir en compte les seues necessitats econ貌miques, socials i professionals en este conveni”, ha explicat l’alcalde despr茅s de la signatura.

A trav茅s de l’脿rea de Dinamitzaci贸 Econ貌mica que dirigeix el tinent d’alcalde 脕ngel Badenas, l’Ajuntament destinar脿 29.000 euros per al finan莽ament de serveis, activitats i programes que es realitzaran durant l’any, i en els quals ambdues parts treballaran en col路laboraci贸. A m茅s, se seguir脿 fomentant la formaci贸 i la promoci贸 entre els afiliats de l’associaci贸 Onda Centre Comercial.

Estos objectius s贸n compartits tant per l’Ajuntament d’Onda, que els inclou dins de la seua estrat猫gia de promoci贸 econ貌mica, com per l’entitat. En este sentit, Huguet ha destacat que “es tracta de fer un pas m茅s en el treball en xarxa entre l’organisme i la instituci贸, amb tots els recursos disponibles, de cara a aconseguir un objectiu conjunt que acabe beneficiant a tots els onders”.

Finalment, Huguet ha assenyalat que “per a este equip de govern 茅s una prioritat estar al costat de les empreses que s’han mantingut malgrat la dura crisi econ貌mica i que ara conformen un important element dinamitzador de l’economia de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.