fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament ja ha iniciat el proc茅s de pagament de les ajudes de Xarxa Llibres

L’Ajuntament ja ha iniciat el proc茅s de pagament de les ajudes de Xarxa Llibres

Els primers 49.000 鈧 ja han sigut transferits als CAES, que havien presentat una 煤nica sol路licitud per centre educatiu.

El vicealcalde i portaveu de l’Ajuntament de Castell贸, Enric Nomded茅u, ha anunciat aquest mat铆 en la roda de premsa posterior a la celebraci贸 de la Junta de Govern Local que “ja s’ha realitzat la primera transfer猫ncia de Xarxa Llibres per un import total de 48.869 euros, es tracta del primer pagament i en aquest cas s’ha realitzat el pagament als CAES (Centres d’Acci贸 Educativa Singular)”.

Sobre aquest tema, Nomded茅u ha aclarit que aquests centres “tenien una condici贸 especial, ja que eren col路legis que havien presentat una 煤nica sol路licitud per a totes les fam铆lies”, ja que, en el seu cas, s贸n els mateixos centres els que es fan c脿rrec de la compra de llibres. Aquests col路legis, per tant, “eren els m茅s 脿gils de tramitar”, ha afegit el vicealcalde.

Aix铆, en aquest primer pagament s’han pogut beneficiar els seg眉ents centres educatius: CEIP Sant Agust铆, CEIP Carles Selma, CEIP Guitarrista T脿rrega, CEIP Illes Columbretes, Associaci贸 Escola El Cau, Fundaci贸 Aspropace, CEE P煤blic Castell Vell i CEE P煤blic Penyeta Roja.

A m茅s, Nomded茅u tamb茅 ha informat que “en els pr貌xims dies, a partir de la setmana que ve, comen莽aran a rebre el pagament de les ajudes la resta de fam铆lies de Castell贸”. Amb a莽貌, el vicealcalde ha volgut recordar que “ens vam comprometre a pagar durant el primer trimestre de 2016, despr茅s acot脿rem al mes de febrer i ja s’ha realitzat el pagament dels primers 49.000 euros, per tant estem complint amb els terminis que vam dir”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.