fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament, la Policia Local i els centres de salut cerquen millorar l’atenci贸 d’emerg猫ncies a Almassora

L’Ajuntament, la Policia Local i els centres de salut cerquen millorar l’atenci贸 d’emerg猫ncies a Almassora

Revisaran el protocol de localitzaci贸 de persones, accidents de tr脿nsit i urg猫ncies que requerisquen intervenci贸 m猫dica.

La regidora de Sanitat, Diana Belliure, s’ha reunit amb la cap de zona b脿sica d’Almassora, Gema Monforte, i la Policia Local a fi d’estudiar la introducci贸 de millores en relaci贸 a l’atenci贸 d’emerg猫ncies. L’objectiu fonamental de la trobada ha sigut estudiar les alternatives per a evitar duplicar avisos i, per tant, incrementar l’efectivitat en la derivaci贸 d’efectius.

En este sentit, les parts han acordat revisar el protocol d’actuaci贸 amb vista a la instal路laci贸 del servei de geolocalitzaci贸 de l’Ag猫ncia Valenciana de Seguretat i Resposta a Emerg猫ncies (AVRSE), el qual comen莽ar脿 utilitzar pr貌ximament la Policia Local d’Almassora. Com a punt de partida, el cos de seguretat local dissenyar脿 operatius per a respondre a emerg猫ncies sanit脿ries, accidents de tr脿nsit i localitzaci贸 de persones, a m茅s de per a atendre incendis i incid猫ncies vinculades a la seguretat ciutadana.

Belliure ha posat en relleu “la implicaci贸 de Sanitat per a oferir una resposta m茅s r脿pida als accidents a Almassora”. La regidora tamb茅 ha volgut agrair la col路laboraci贸 de Monforte com a presentadora en la confer猫ncia oferida ahir per la doctora Teresa Garc铆a Red贸n, responsable de la Unitat de Prevenci贸 del C脿ncer de Mama de Castell贸, en la qual va abordar les estrat猫gies de prevenci贸 del c脿ncer i la situaci贸 actual de la malaltia.

D’altra banda, l’edil s’ha comprom猫s a difondre entre la poblaci贸 el servei d’urg猫ncies que presta el centre de salut Pius XII, el qual opera en horari de mat铆 de 8.00 a 15.00 hores. “脡s necessari posar l’accent en este horari de servei, que la gran majoria dels usuaris desconeix, per a evitar la saturaci贸 de les urg猫ncies en el centre de salut del carrer Sant Pere”, ha manifestat la regidora.

Entre les actuacions que la delegaci贸 de Sanitat i Serveis Socials porten avance en els centres d’atenci贸 prim脿ria del municipi, destaquen els tallers de musicoter脿pia per a dones embarassades i l’atenci贸 coordinada amb el Consell en mat猫ria de pol铆tiques socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.