fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament lliura els diplomes als majors d’Onda que han finalitzat els tallers

L’Ajuntament lliura els diplomes als majors d’Onda que han finalitzat els tallers

270 usuaris es beneficien dels tallers que organitza el consistori planificats per a millorar la seva qualitat de vida.

En el Centre Integral de Majors (CIM) d’Onda ha tingut lloc la clausura de diferents tallers, en els que han assistit 270 usuaris que han rebut els diplomes que acrediten la seva participaci贸.

La tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha fet entrega dels diplomes, en pres猫ncia de la directora del CIM, Gumi Garc铆a, i d’alguns monitors. Ribes ha mostrat la seva satisfacci贸 despr茅s de comprovar la gran acceptaci贸 que continuen tenint aquests cursos. En aquest sentit ha afirmat que 鈥渓’alt 铆ndex de participaci贸 茅s una mostra de l’猫xit d’aquests tallers que proposa el consistori planificats per a millorar la qualitat de vida dels majors onders, afavorint les seves oportunitats de desenvolupament per a una vida saludable鈥.

Concretament, un total de 40 usuaris s’han beneficiat de l’煤ltim taller de ‘Cer脿mica per a la mobilitat de les mans’. Ribes ha recordat que els usuaris derivats pels fisioterapeutes del centre han realitzat activitats de recuperaci贸 i millora de mobilitat utilitzant material cer脿mic. Aix铆 mateix, durant els mesos de maig, juny i juliol, 100 usuaris repartits en dos grups han participat en el curs de gimn脿stica, altres 30 en el de sevillanes i m茅s de 100 onders han exercitat la seva mem貌ria.

Finalment, Ribes ha assegurat que l’equip de govern, 鈥渆n el seu comprom铆s de continuar treballant per el benestar dels nostres majors, proposar脿 per al seg眉ent curs una nova programaci贸 pensada per a cobrir les necessitats i demandes d’aquest col路lectiu que t茅 un important valor per a la societat鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.