fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament obri el segon per铆ode per a sol路licitar les targetes del bus Borriana-UJI

L’Ajuntament obri el segon per铆ode per a sol路licitar les targetes del bus Borriana-UJI

Els estudiants de l鈥橴JI residents a la ciutat ja poden sol路licitar cita pr猫via per a demandar la targeta. Es donaran a partir del 26 d’agost.

L’Ajuntament de Borriana obri el segon per铆ode per a sol路licitar les targetes del bus de Borriana a l’UJI per al curs 2022-2023, un servei a qu猫 pot optar l’alumnat de la Universitat Jaume I empadronat a Borriana per al curs que ara comen莽a.

El tercer tinent d’alcalde, Vicent *Granel, ha destacat que aquest servei municipal d’autob煤s 鈥溍﹕ un servei necessari que aporta als estudiants moltes facilitats perqu猫 es puguen despla莽ar directament des de la nostra ciutat a la universitat鈥.

Per a sol路licitar els carnets per al Bus Borriana鈥揢JI, les persones interessades hauran d’enviar l’impr茅s de la matr铆cula universit脿ria al correu electr貌nic <casaljove@burriana.es>. Tamb茅 hauran d’adjuntar en el mateix correu el document de la sol路licitud que trobaran en el seg眉ent enlla莽: <http://casaljove.burriana.es/images/solicitud-burriana-22.pdf>

Posteriorment, rebran una notificaci贸 amb la data i l’hora de cita pr猫via en el Casal Jove per a acabar d’emplenar el procediment.

Els abonaments podran ser mensuals, trimestrals o per a tot el curs, amb un cost de 20 euros per a 煤s mensual, 50 euros per a 煤s trimestral i 120 euros per a 煤s anual, que s’ingressaran en les entitats banc脿ries col路laboradores: CaixaBank, Banc Sabadell, BBVA, Caixa Rural Borriana.

La venda dels abonaments est脿 limitada a les persones matriculades en el centre universitari durant el curs actual, per la qual cosa per a acabar de formalitzar el carnet s’haur脿 d’entregar en el Casal Jove c貌pia del DNI i fotografia de carnet per a garantir que el passe nom茅s siga utilitzat pel seu titular.

Les parades de Borriana se situaran al Port, en l’avinguda Jaime Chicharro enfront de Consum, en l’avinguda del cardenal Tarancon a la porta de l’IES Llombai i en la parada d’autob煤s de vora riu, mentre que a Almassora, el bus es detindr脿 a l’anada en l’avinguda Castell贸, enfront del col路legi p煤blic Errando Vilar i al carrer Boqueras.

L鈥檃utob煤s eixir脿 de Borriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passar脿 per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h. El trajecte fins a l’UJI durar脿 uns 40 minuts. Hi haur脿 un autob煤s directe a l’UJI des del Port de Borriana que eixir脿 a les 8.05h per a donar servei a l’alumnat resident en la zona mar铆tima, i realitzar脿 totes les parades de Borriana fins a l’UJI, sense passar per Almassora. Per a tornar de l’UJI, el bus amb parada en el Port de Borriana eixir脿 a les 15.10h.

HORARIS DEL BUS

Eixides de dilluns a dijous

BORRIANA-UJI

6.50h av. J. Chicharro, enfront del Consum

8.05h directe UJI des del Port (av. Mediterr脿nia, 41)

14h av. J. Chicharro, enfront del Consum

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Eixides divendres

BORRIANA-UJI

6.50h av. J. Chicharro, enfront del Consum

8.10h av. J. Chicharro, enfront del Consum

14h av. J. Chicharro, enfront del Consum

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h

19.40h

21

Leave a Reply

Your email address will not be published.