fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament Orpesa ajorna el pagament de l’IBI al mes de novembre

L’Ajuntament Orpesa ajorna el pagament de l’IBI al mes de novembre

Esta pr貌rroga s’est茅n a l’Impost sobre l’Activitat Econ貌mica, al de vehicles i a taxes com els guals o el clavegueram dels c脿mpings, mesures que s’aprovaran en la junta de govern del pr貌xim dijous.

L’Ajuntament d’Orpesa, davant la situaci贸 d’emerg猫ncia sanit脿ria provocada per la pand猫mia del coronavirus, ha decidit modificar el calendari fiscal amb l’objectiu que “totes aquelles persones que hagen vist danyada la seua economia puguen realitzar el pagament dels seus impostos una vegada l’activitat econ貌mica de la poblaci贸 haja tornat a la normalitat”, indica l’alcaldessa, Mar铆a Jim茅nez. “Volem tractar de fer el m茅s suportable possible els efectes econ貌mics causats pel Covid-19, tant als particulars com a petites i mitjanes empreses de la localitat”, insisteix.

D’esta manera, del dia 8 de juliol al 20 de novembre es cobraran, sense necessitat de domiciliaci贸 banc脿ria, l’Impost sobre B茅ns immobles (IBI), l’Impost sobre vehicles de Tracci贸 Mec脿nica (IVTM), els guals (taxa per l’entrada dels vehicles en les voreres), la taxa del servei de clavegueram a c脿mpings i la prestaci贸 del lloc del Mercat Municipal. I del 21 de setembre al 20 de novembre, l’Impost sobre l’Activitat Econ貌mica (IAE).

D’altra banda, els rebuts amb domiciliaci贸 banc脿ria s’hauran de pagar el 4 de setembre (en relaci贸 amb el IVTM, guals, clavegueram c脿mpings i la prestaci贸 del lloc del mercat) i el 2 d’octubre (IBI). Tots aquells interessats a realitzar el pagament m茅s tard de la data indicada, per domiciliaci贸, hauran de comunicar-lo fins a un mes abans de la data del c脿rrec per a poder abonar estos rebuts en la data relativa al per铆ode voluntari (20 de novembre), al costat del document cobrador que s’ha de sol路licitar a l’Ajuntament.

Amb esta mena de mesures, que seran aprovades en la junta de govern que se celebrar脿 dijous que ve, “garantim que aquells ve茂ns que, a causa de la crisi sanit脿ria que estem vivint, han vist descendir els seus ingressos de manera significativa puguen fer front a estos pagaments m茅s endavant”, ressalta l’alcaldessa. Es tracta, en definitiva, d’una proposta amb la qual “pretenem alleujar a les persones que en estos moments estan vivint moments dif铆cils per a poder tornar com m茅s prompte millor a la normalitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.