fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament posa en marxa el programa d’ocupaci贸 ‘T’avalem Onda’ dirigit a joves

L’Ajuntament posa en marxa el programa d’ocupaci贸 ‘T’avalem Onda’ dirigit a joves

El consistori aconsegueix una subvenci贸 de la Generalitat per a impulsar aquest pla que tindr脿 una duraci贸 de 12 mesos. Participaran 10 onders, que s’especialitzaran en ‘Operacions b脿siques de restaurant i bar’ i ‘Serveis de bar i cafeteria’.

L’Ajuntament d’Onda ha aconseguit una subvenci贸 de la Generalitat Valenciana per a dur a terme el projecte ‘T’avalem Onda’, que va dirigit als menors de 30 anys, empadronats en el municipi i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Amb aquest pla, l’equip de govern donar脿 ocupaci贸 i formaci贸 per a afavorir l’acc茅s dels joves al mercat laboral. 鈥淓s tracta d’un pla integral que va a orientar i formar a un dels sectors de poblaci贸 que m茅s dif铆cil ho tenen per a trobar un lloc de treball: els joves menors de 30 anys鈥, ha assenyalat l’alcalde Onda, Ximo Huguet.

El programa t茅 una inversi贸 de 228.030 euros, que inclou el cost del professorat, del personal directiu i auxiliar, aix铆 com tots els costos necessaris per a la realitzaci贸 i execuci贸 del programa. Es beneficiaran 10 joves del municipi que podran obtenir els certificats de professionalitat de nivell 1 i de nivell 2 de les especialitats seg眉ents: ‘Operacions b脿siques de restaurant i bar’ i ‘Serveis de bar i cafeteria’. El projecte t茅 una duraci贸 de 12 mesos equivalents a 1.920 hores de formaci贸 en alternan莽a amb el treball o la pr脿ctica professional, que estar脿 dirigida a l’aprenentatge, la qualificaci贸 i adquisici贸 d’experi猫ncia professional. Les classes te貌riques s’impartiran al Centre de Formaci贸 Antic Col路legi Monteblanco i el proc茅s de selecci贸 tant de l’alumnat com del personal docent, directiu i de suport es dur脿 a terme a trav茅s d’Oferta d’Ocupaci贸 tramitada al Centre Servef d’Onda.

Finalment, l’alcalde s’ha mostrat satisfet per aconseguir aquesta subvenci贸. 鈥淟a col路laboraci贸 entre ambdues administracions s’ha materialitzat en el desenvolupament d’aquest programa que permetr脿 millorar la formaci贸 i les perspectives d’ocupabilitat dels joves d’Onda鈥. Huguet ha remarcat que 鈥渓’esfor莽 que entre tots estem realitzant est脿 donant els seus fruits鈥 i ha afegit que 鈥渁questa 茅s la l铆nia que seguirem, per a continuar obtenint ajudes d’altres administracions i aix铆 recolzar als onders que m茅s ho necessiten鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.