fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament refor莽a el comprom铆s amb la Marat贸 de Castell贸 de la ma de BP Oil

L’Ajuntament refor莽a el comprom铆s amb la Marat贸 de Castell贸 de la ma de BP Oil

A falta de quatre mesos, comen莽a el compte enrere per a la setena edici贸, que se celebrar脿 el proper 19 de febrer de 2017.

L’Ajuntament de Castell贸 ha iniciat el compte enrere per a la celebraci贸 de la Marat贸, que aquest any renova el patrocini de BP Oil Espanya. Aix铆 ho han anunciat el regidor d’Esports, Enric Porcar, en representaci贸 del Patronat Municipal d’Esports; Juan Carlos Navarro, responsable de comunicaci贸 i relacions externes de BP a Castell贸, i Paqui Gil i Juanma Medina, del Club d’Atletisme Running Castell贸. La prova celebrar脿 la setena edici贸 el proper 19 de febrer.

A falta de quatre mesos exactes per al tret de sortida, l’organitzaci贸, integrada pel Club d’Atletisme Running Castell贸 i el Patronat d’Esports de Castell贸, espera superar la xifra de 3.600 inscrits de 2015, entre la carrera de 42 quil貌metres i la paral路lela de 10 quil貌metres. Una xifra que ha contribu茂t a que la Marat贸 BP Castell贸 no solament siga la “festa de l’esport a la ciutat” sin贸 que a m茅s supose un fort impacte econ貌mic i tur铆stic.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha volgut destacar la rellev脿ncia de la prova, “que atreu a milers d’esportistes i s’acaba traduint en un impacte tur铆stic i econ貌mic molt benefici贸s per a la ciutat”. “Estem parlant de l’esdeveniment esportiu per excel路l猫ncia de Castell贸, una cita en la qual s’implica molta gent i que reuneix esport i activitats paral路leles”, ha afegit l’edil. Porcar ha recordat que la Marat贸 va acompanyada de la carrera per a nens i la fira de l’esportista, entre altres.

L’empresa BP ha donat suport a la iniciativa des del primer any, com tamb茅 fa amb nombrosos esdeveniments esportius locals. Des de la passada edici贸, s’ha convertit en el patrocinador principal, donant a la prova el nom de “Marat贸 BP Castell贸”. Amb aquest patrocino, BP mant茅 l’impuls decidit pel creixement de la marat贸 i, al mateix temps, manifesta el comprom铆s amb la ciutat i prov铆ncia de Castell贸. En paraules del responsable de comunicaci贸 i relacions externes de l’empresa, Juan Carlos Navarro, “el patrocini de la marat贸 de Castell贸 茅s una prova m茅s de l’aposta decidida de l’empresa por donar suport a les activitats esportives i de car脿cter social que es desenvolupen. En 2017 es compleix el 50 aniversari de l’inici de l’activitat de la refineria i la millor manera de comen莽ar a celebrar-ho 茅s donant suport a una de les majors manifestacions esportives de la ciutat”.

Per la seva part, Juanma Medina, del Club d’Atletisme Running Castell贸, ha agra茂t “enormement el suport de BP com a patrocinador principal i la confian莽a en el projecte. Amb seva contribuci贸 podrem seguir amb aquest projecte i convertir la marat贸 en una refer猫ncia en el panorama del running espanyol que atreu a corredors de tota Europa i que suposa la festa de l’esport a Castell贸”. En properes dates, es presentar脿 oficialment la VII Edici贸 de la Marat贸 BP Castell贸 on es coneixeran totes les novetats que l’organitzaci贸 ha preparat per al proper 17 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.