Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament sotmet a informació pública el nou PGOU de l’Alcora

L’Ajuntament sotmet a informació pública el nou PGOU de l’Alcora

Falomir demana la “màxima participació ciutadana” per a poder aprovar de forma definitiva este document “tan important” per a l’Alcora amb el “màxim consens possible” i recorda que el termini per a presentar al·legacions finalitza el 18 d’agost.

Avui s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) l’inici del període d’informació pública del document del Pla General Estructural de l’Alcora, aprovat de forma inicial pel Ple municipal el passat mes de maig.

D’esta manera, a partir de demà, s’obri un termini de 45 dies hàbils perquè la ciutadania puga consultar-ho i formular les al·legacions que consideren pertinents. El venciment del termini es produirà el pròxim 18 d’agost.

Fins a eixe dia, totes aquelles persones interessades poden consultar tota la informació a l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic. A la sala de reunions (planta d’entrada al consistori) estaran exposats els plànols per a la seua consulta. També es pot accedir a la informació a través de la web municipal i el portal de transparència: www.lalcora.es.

A més, com explica l’alcalde, Samuel Falomir, “per tal de facilitar eixe dret a la informació pública”, s’habilitarà un servei d’assessorament a la ciutadania, en el qual l’empresa redactora del PGOU resoldrà els dubtes que es plantegen. Este servei funcionarà els dimarts i divendres en horari de 10 a 14 hores i estarà situat a la sala de reunions de l’Ajuntament.

D’altra banda, “aviat” es durà a terme un acte obert a tota la ciutadania en el qual s’explicarà la proposta de l’equip de govern per al nou PGOU.

Falomir, ha demanat la “màxima participació ciutadana” i ha destacat que “l’obertura d’este període d’informació pública és un nou pas important perquè es puga aprovar de forma definitiva un document tan important per a l’Alcora com és el nou Pla General d’Ordenació Urbana”.

“La finalitat-continua- és que el nostre municipi compte per fi, després de tant temps, amb un PGOU actualitzat que puga atendre a totes les necessitats de desenvolupament en els pròxims anys en matèria d’habitatge, zones verdes, instal·lació d’empreses i creació d’ocupació, entre altres”, que servisca, en definitiva, per a “impulsar econòmicament i socialment l’Alcora i millore la qualitat de vida dels alcorins i alcorines”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.