fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde de l’Alcora anima als ve茂ns a realitzar les compres nadalenques al comer莽 local

L’alcalde de l’Alcora anima als ve茂ns a realitzar les compres nadalenques al comer莽 local

Falomir ha enviat una carta en la qual destaca que 鈥渁ra, m茅s que mai, 茅s quan ens hem de donar suport els uns als altres鈥.

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha rem茅s una carta als ve茂ns de la localitat per animar-los a realitzar les compres nadalenques al comer莽 local.

鈥淓stimada fam铆lia: aquest any que est脿 a punt d’acabar ha sigut molt dif铆cil per a tots i totes. Ens ha tocat adaptar-nos a una realitat per a la qual no est脿vem preparats. El COVID-19 ha canviat per complet tots els nostres plans de futur i, sobretot, per a aquells que s’han quedat pel cam铆鈥.

Aix铆 comen莽a la missiva, que el primer edil continua fent al路lusi贸 a la import脿ncia d鈥檃judar-nos m煤tuament: 鈥淟a crisi sanit脿ria ha produ茂t una crisi econ貌mica i, per tant, ara m茅s que mai, 茅s quan ens hem de donar suport els uns als altres. 脡s per aix貌 que, com a alcalde, us anime a realitzar totes les vostres compres nadalenques als comer莽os de la nostra localitat鈥.
Falomir recorda 鈥渓a tristesa produ茂da pels carrers buits, amb tot tancat durant setmanes i setmanes鈥. Entre tots -manifesta- 鈥減odem acabar l’any un poquet millor si ens ajudem鈥.
鈥淪abeu que m’agrada molt utilitzar l’expressi贸 鈥榝em poble鈥, doncs ara 茅s quan m茅s hem d’aplicar-nos-la per tal de continuar avan莽ant tots junts鈥.

El comer莽 local 鈥渆ns necessita, i molt, i est脿 en mans de tots i totes contribuir perqu猫 moltes fam铆lies de l’Alcora puguen seguir el seu projecte laboral amb el simple fet de fer ac铆 les nostres compres aquest Nadal鈥, conclou la carta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.