fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde de Vila-real visita la XXV Mostra de Porcelanosa i reafirma el suport municipal al pla de creixement del grup per als pr貌xims anys

L’alcalde de Vila-real visita la XXV Mostra de Porcelanosa i reafirma el suport municipal al pla de creixement del grup per als pr貌xims anys

Jos茅 Benlloch, ha acompanyat la consellera delegada de Porcelanosa, Mar铆a Jos茅 Soriano, en la inauguraci贸 de la XXV Mostra Internacional d’Arquitectura Global i Interiorisme, que celebra esta setmana el grup vila-realenc a les seues instal路lacions, per presentar les 煤ltimes novetats.

La visita a la mostra ha servit tamb茅 per a donar compte dels projectes del grup internacional per al 2018, any en qu猫 es preveu una inversi贸 de 80 milions d’euros per ampliar les instal路lacions de la companyia a Vila-real i incrementar la producci贸.

“Porcelanosa Grupo 茅s un orgull per a la ciutat, un espill on mirar-nos, que ha sabut conjugar, al llarg dels seus 45 anys de traject貌ria tres q眉estions fonamentals: no oblidar mai el passat, estar en el present, per貌 mirar sempre cap al futur. L’Ajuntament de Vila-real, com no podia ser d’altra manera, estarem sempre al costat del grup per ajudar en el seu creixement, buscant solucions innovadores com ha sigut la construcci贸 d’un t煤nel subterrani per a salvar la via p煤blica, perqu猫 aix貌 茅s tamb茅 generaci贸 de llocs de treball, economia i oportunitats per a la nostra terra”, assenyala Benlloch. Durant la visita, l’alcalde i els regidors i regidores de la corporaci贸 municipal han pogut con茅ixer l’estat dels treballs d’ampliaci贸 de la planta de Porcelanosa i els diferents projectes en marxa, com l’ampliaci贸 de diferents empreses del grup i la construcci贸 en els pr貌xims anys d’una nova planta de producci贸 per a grans formats, a banda de les previsions d’expansi贸 comercial del grup arreu del m贸n.

“En els pr貌xims tres anys, emprendrem el major pla de creixement en la hist貌ria de la companyia”, ha avan莽at la consellera delegada, qui recorda tamb茅 que Porcelanosa Grupo genera 4.700 llocs de treball -200 nous llocs de treball fixes en 2017-, i un impacte important a la comarca, amb m茅s de 2.000 pimes prove茂dores. Entre els plans d’expansi贸 del grup per a enguany destaca tamb茅 l’obertura de tendes en Kuala Lumpur, Estats Units, Regne Unit o Col貌mbia, amb una previsi贸 de creixement sostingut del 7%.

“Hui 茅s un dia per recordar els nostres Fills Predilectes 鈥揓os茅 Soriano, H茅ctor Colonques i Manuel Colonques-, que han fet possible el que 茅s Porcelanosa Grupo, una empresa sense la qual no podr铆em entendre el Vila-real de hui”, conclou Benlloch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.