Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alcalde de Vila-real visita la XXV Mostra de Porcelanosa i reafirma el suport municipal al pla de creixement del grup per als pròxims anys

L’alcalde de Vila-real visita la XXV Mostra de Porcelanosa i reafirma el suport municipal al pla de creixement del grup per als pròxims anys

José Benlloch, ha acompanyat la consellera delegada de Porcelanosa, María José Soriano, en la inauguració de la XXV Mostra Internacional d’Arquitectura Global i Interiorisme, que celebra esta setmana el grup vila-realenc a les seues instal·lacions, per presentar les últimes novetats.

La visita a la mostra ha servit també per a donar compte dels projectes del grup internacional per al 2018, any en què es preveu una inversió de 80 milions d’euros per ampliar les instal·lacions de la companyia a Vila-real i incrementar la producció.

“Porcelanosa Grupo és un orgull per a la ciutat, un espill on mirar-nos, que ha sabut conjugar, al llarg dels seus 45 anys de trajectòria tres qüestions fonamentals: no oblidar mai el passat, estar en el present, però mirar sempre cap al futur. L’Ajuntament de Vila-real, com no podia ser d’altra manera, estarem sempre al costat del grup per ajudar en el seu creixement, buscant solucions innovadores com ha sigut la construcció d’un túnel subterrani per a salvar la via pública, perquè això és també generació de llocs de treball, economia i oportunitats per a la nostra terra”, assenyala Benlloch. Durant la visita, l’alcalde i els regidors i regidores de la corporació municipal han pogut conéixer l’estat dels treballs d’ampliació de la planta de Porcelanosa i els diferents projectes en marxa, com l’ampliació de diferents empreses del grup i la construcció en els pròxims anys d’una nova planta de producció per a grans formats, a banda de les previsions d’expansió comercial del grup arreu del món.

“En els pròxims tres anys, emprendrem el major pla de creixement en la història de la companyia”, ha avançat la consellera delegada, qui recorda també que Porcelanosa Grupo genera 4.700 llocs de treball -200 nous llocs de treball fixes en 2017-, i un impacte important a la comarca, amb més de 2.000 pimes proveïdores. Entre els plans d’expansió del grup per a enguany destaca també l’obertura de tendes en Kuala Lumpur, Estats Units, Regne Unit o Colòmbia, amb una previsió de creixement sostingut del 7%.

“Hui és un dia per recordar els nostres Fills Predilectes –José Soriano, Héctor Colonques i Manuel Colonques-, que han fet possible el que és Porcelanosa Grupo, una empresa sense la qual no podríem entendre el Vila-real de hui”, conclou Benlloch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.