fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alcalde d’Onda atén les demandes dels veïns de la Moreria amb la cessió d’un nou local

L’alcalde d’Onda atén les demandes dels veïns de la Moreria amb la cessió d’un nou local

Les obres d’adequació finalitzaran aviat i els veïns del barri disposaran d’un lloc on podran reunir-se i dur a terme diferents accions socioveïnals.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; i la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, han visitat el nou local social de la Moreria, amb els veïns del barri i el responsable de l’obra, per supervisar la fi d’estes.

Durant els últims mesos, el consistori ha realitzat diverses adequacions a l’edifici municipal que va quedar lliure després del trasllat de l’escola d’adults a la plaça Sinagoga. Atenent les demandes dels veïns del barri, l’Ajuntament va cedir este espai i ho ha condicionat perquè fos un local independent, ja que al mateix edifici es troba l’arxiu municipal.

Durant el procés, tant l’alcalde com la regidora d’Urbanisme, han mantingut diverses reunions amb els veïns amb l’objectiu de definir quines eren les seues necessitats i cedir-ho al més aviat possible perquè disposessen d’un lloc on poder reunir-se i dur a terme diferents acciones socioveïnals. En este sentit, Huguet ha explicat que “prenem nota de les seues peticions i hem tingut en compte les necessitats dels nostres veïns, que urgien disposar d’una infraestructura com esta. D’ací a poc temps comptaran amb un punt de trobada, que es convertirà en epicentre de la seua activitat”.

Amb esta actuació, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet demostra una vegada més la seua aposta per invertir als barris i a pactar amb els veïns les obres que són estrictament necessàries. “Des de la nostra entrada al govern, vam deixar a un costat les obres faraòniques i innecessàries, optat per una política de participació i proximitat. A més, entenem que hem de propiciar la implicació dels col·lectius i associacions veïnals de la ciutat, en un treball dinamitzador conjunt amb l’Ajuntament. Per això, és important que els veïns del barri de la Moreria tinguessen un espai adequat per realitzar la seua labor”.

L’empresa ondera Construcciones Fabregat ha estat l’encarregada de realitzar totes les obres en este edifici complint amb les premisses i les dates acordades. En este sentit, Huguet ha assenyalat la “importància d’impulsar també l’economia local amb la contractació d’una empresa d’Onda per realitzar estos treballs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.