fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alcalde d’Onda es reuneix amb els veïns de la Moreria per a consensuar l’adequació del local social del barri

L’alcalde d’Onda es reuneix amb els veïns de la Moreria per a consensuar l’adequació del local social del barri

El consistori condicionarà aquest espai perquè ho gaudisquen els veïns d’aquest barri d’Onda

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat l’antic local de la FPA junt amb els veïns del barri de la Moreria per a acabar de definir quines són les seues necessitats i condicionar aquest espai per al seu gaudi.
D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Onda cedeix aquest edifici municipal després d’arribar a un acord amb els veïns, els quals demandaven un lloc on reunir-se i dur a terme diferents accions soci-veïnals.

Després de diverses reunions, l’alcalde i la regidora d’urbanisme, Marta Piquer, els han donat a conèixer la proposta del consistori, que consisteix en l’adequació d’aquest espai que ha quedat lliure després del trasllat de l’escola d’adults a la plaça de la Sinagoga. L’alcalde ha informat que hi ha la complicació de convertir aquest local en independent, ja que arxiu municipal es troba en el mateix edifici. No obstant això, ha avançat que s’estan estudiant diverses possibilitats, l’actuació es realitzarà en els pròxims mesos i l’executarà una empresa d’Onda. “Hem pres nota i tingut en compte la necessitat dels veïns d’aquest barri, que urgien disposar d’una infraestructura que fóra el seu punt de trobada i epicentre de la seua activitat”, ha explicat l’alcalde, qui ha assegurat que “aquesta cessió respon a una resposta per part d’aquest equip de govern, que entén que ha de propiciar la implicació dels col·lectius i associacions veïnals de la ciutat, en un treball dinamitzador conjunt amb l’Ajuntament”. En aquest sentit, l’alcalde ha continuat dient que “aquest acord amb els veïns és una mostra més de la política de participació i proximitat que està duent a terme aquest Ajuntament des de l’entrada del nou govern”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.