fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde d’Onda es reuneix amb els ve茂ns de la Moreria per a consensuar l’adequaci贸 del local social del barri

L’alcalde d’Onda es reuneix amb els ve茂ns de la Moreria per a consensuar l’adequaci贸 del local social del barri

El consistori condicionar脿 aquest espai perqu猫 ho gaudisquen els ve茂ns d’aquest barri d’Onda

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat l’antic local de la FPA junt amb els ve茂ns del barri de la Moreria per a acabar de definir quines s贸n les seues necessitats i condicionar aquest espai per al seu gaudi.
D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Onda cedeix aquest edifici municipal despr茅s d’arribar a un acord amb els ve茂ns, els quals demandaven un lloc on reunir-se i dur a terme diferents accions soci-ve茂nals.

Despr茅s de diverses reunions, l’alcalde i la regidora d’urbanisme, Marta Piquer, els han donat a con猫ixer la proposta del consistori, que consisteix en l’adequaci贸 d’aquest espai que ha quedat lliure despr茅s del trasllat de l’escola d’adults a la pla莽a de la Sinagoga. L’alcalde ha informat que hi ha la complicaci贸 de convertir aquest local en independent, ja que arxiu municipal es troba en el mateix edifici. No obstant aix貌, ha avan莽at que s’estan estudiant diverses possibilitats, l’actuaci贸 es realitzar脿 en els pr貌xims mesos i l’executar脿 una empresa d’Onda. “Hem pres nota i tingut en compte la necessitat dels ve茂ns d’aquest barri, que urgien disposar d’una infraestructura que f贸ra el seu punt de trobada i epicentre de la seua activitat”, ha explicat l’alcalde, qui ha assegurat que “aquesta cessi贸 respon a una resposta per part d’aquest equip de govern, que ent茅n que ha de propiciar la implicaci贸 dels col路lectius i associacions ve茂nals de la ciutat, en un treball dinamitzador conjunt amb l’Ajuntament”. En aquest sentit, l’alcalde ha continuat dient que “aquest acord amb els ve茂ns 茅s una mostra m茅s de la pol铆tica de participaci贸 i proximitat que est脿 duent a terme aquest Ajuntament des de l’entrada del nou govern”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.