fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde d’Onda visita als menors de l’Escola d’Estiu Infantil

L’alcalde d’Onda visita als menors de l’Escola d’Estiu Infantil

L’Ajuntament at茅n les necessitats b脿siques d’eixos escolars entre 3 i 18 anys amb dificultats inclusives i d’acc茅s a este servei vital.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat de la tinent d’alcalde de Pol铆tica Social de l’Ajuntament, Mari Carmen Aguilella, ha assistit a l’Escola d’Estiu Infantil on, a m茅s de visitar les instal路lacions, ha compartit el desdejuni amb els menors del centre. Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda ha tornat a posar en funcionament este estiu esta escola que est脿 dirigida a majors de 3 anys i menors de 18 anys, pertanyents a fam铆lies en risc d’exclusi贸. Est脿 en marxa entre els mesos de juliol i agost, i el nombre de menors que s’estan beneficiant d’este programa supera els 40 xiquets i xiquetes.

L’alcalde d’Onda ha explicat que amb la visita ha volgut “con猫ixer de primera m脿 el servei que des de l’Ajuntament s’est脿 oferint, aix铆 com oferir el nostre comprom铆s i suport a aquells menors que disposen de majors dificultats en els processos d’inclusi贸. Des de la nostra entrada al govern apostem per les persones i per refor莽ar programes com este, a trav茅s de pol铆tiques inclusives, per a millorar la qualitat de vida dels nostres ve茂ns”.

Els menors de 3 a 12 anys que estan participant en les activitats municipals incloses en l’Escoleta d’Estiu, han aprofitat la visita de l’alcalde i la tinent d’alcalde per a explicar-los com s’ho estan passant de b茅 en estos mesos d’estiu i les excursions que han realitzat. Per la seua banda, els majors de 12 fins als 18 anys estan realitzant activitats socioeducatives en les instal路lacions de la ‘Parroquia San Bartolom茅’. Per a dur a terme este pla, l’Ajuntament d’Onda inverteix en el programa quasi 23.000 euros i el pla a m茅s serveix per a crear llocs de treball.

Aix铆 mateix, Huguet ha assenyalat que “amb este desdejuni exemplifiquem la import脿ncia dels h脿bits alimentaris com a part fonamental d’una adequada nutrici贸. 脡s fonamental implementar una dieta adequada, conscienciar als menors i les seues fam铆lies de la import脿ncia d’estar ben alimentats, crear h脿bits d’higiene abans, durant i despr茅s de cada menjar i contribuir al desenvolupament de les habilitats socials amb les activitats escolars”. En este sentit, l’alcalde d’Onda ha recordat que “amb este programa, que s’est脿 desenvolupant durant els dies laborables al llarg de juliol i agost, de dilluns a divendres de 9 a 16,30 hores, tots els menors inscrits tenen assegurat tres menjars al dia: esmorzar, menjar i berenar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.