Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alcalde reivindica davant la subdelegada del Govern la caserna d’Onda

L’alcalde reivindica davant la subdelegada del Govern la caserna d’Onda

Huguet és rebut per la nova representant governamental a la qual explica que la ciutadania es mereix les noves instal·lacions.

L’Ajuntament d’Onda segueix reivindicant la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil en la localitat davant el nou Govern de Pedro Sánchez. L’alcalde Ximo Huguet s’ha reunit amb la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i li ha manifestat que “l’equip de govern d’Onda seguirà reivindicant la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil en el municipi perquè pensem que és un dret dels nostres veïns que els agents que han de vetlar per la seua seguretat treballen en les condicions òptimes i no com ho porten fent fins el dia d’avui, en unes instal·lacions indignes i que per res compleixen amb la funció que haurien de complir. A més, cal recordar que des de l’aquarterament d’Onda es dona servei a una gran quantitat de pobles del nostre al voltant, que també requerisquen unes bones prestacions”.

“Tinc clar que és el meu deure com a alcalde reivindicar allò que li pertany als onders, per açò, encara que el Govern d’Espanya siga socialista, seguirem sol·licitant el que ens correspon i li l’he explicat a la representant en la província a Castelló que ha escoltat les reivindicacions onderes. És una línia de treball clara de l’equip que lidere des del primer dia i així ho hem fet davant la Generalitat, davant la Diputació o davant a administració que haja fet falta. Perquè para nosaltres els onders són el primer, no ens importa davant quin color polític calga defensar els seus interessos i allò que mereixen, ho anem a fer sempre”, ha assenyalat l’alcalde.

Cal recordar que en esta legislatura, Huguet ha reclamat en diverses ocasions al Govern de Rajoy la construcció d’estes noves instal·lacions, que ja compten amb un terreny cedit pel consistori, i que en el passat mes de maig es va arribar a reunir amb el director general de Guàrdia Civil, José Manuel Folgat, per a tractar este tema. “Hem arribat fins a les més altes instàncies de responsabilitat després d’insistir molt i de lluitar pels interessos de la nostra ciutadania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.