fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcaldessa rep a la nova junta directiva de l’Associaci贸 Cultural Juan Varea de Borriana

L’alcaldessa rep a la nova junta directiva de l’Associaci贸 Cultural Juan Varea de Borriana

Una primera trobada per a con猫ixer les persones que componen el nou organigrama i continuar la l铆nia de col路laboraci贸 m煤tua.

L鈥檃lcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha rebut la nova junta directiva de l’Associaci贸 Cultural Juan Varea de Borriana, renovada enguany, ara amb la presid猫ncia de Pedro Angullo. Una primera trobada oficial per a con猫ixer les persones que componen el nou organigrama i continuar en la l铆nia de col路laboraci贸 m煤tua, segons ha explicat Maria Josep Safont.

En la reuni贸, Safont ha mostrat la intenci贸 de l’equip de govern municipal d’acompanyar la junta directiva en la seua 鈥渘ova marxa鈥 i ha mostrat el 鈥渟uport i les ganes de treballar conjuntament en aquesta nova etapa per a realitzar les activitats i accions oportunes per a fomentar la vida i l鈥檕bra de la destacada figura del flamenc, el borrianenc Juan Varea鈥.
Per part seua, el nou president, Pedro Angullo, ha destacat la 鈥渋l路lusi贸 de totes les persones que s’han incorporat a la nova directiva鈥, i al costat dels m茅s veterans accepten el nou repte amb la finalitat de 鈥減oder fer arribar la figura de Juan Varea a la ciutadania de tots els sectors i 脿mbits de la ciutat, entre ells els xiquets i els joves鈥.

Un altre dels reptes marcats per part de l’associaci贸 i el consistori 茅s aconseguir tornar a organitzar a Borriana, 鈥渦n acte tan important i amb tanta repercussi贸 dins del m贸n flamenc com la preselecci贸 del Cante de las Minas per a l’any 2023鈥.
En aquesta trobada, la junta directiva de l’associaci贸 Cultural Juan Varea ha presentat a l’alcaldessa el seu nou organigrama directiu conformat pel seu president, Pedro Angullo L贸pez; el vicepresident, Javier Garc铆a; la secret脿ria, Pilar Sidro ; el tresorer, Nicol谩s Arias, i com a vocals i membres destacats, Julio For茅s i Juan Manuel Ar谩mbul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.