fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora amplia els grups d’Inform脿tica al Centre de Formaci贸 per a Adults

L’Alcora amplia els grups d’Inform脿tica al Centre de Formaci贸 per a Adults

Garcia destaca que el centre ofereix una 脿mplia varietat de cursos i activitats i recorda que el termini de matriculaci贸 s’obrir脿 el pr貌xim 4 de setembre.

L’Ajuntament de l’Alcora i l’associaci贸 Tirant el Blanc han ampliat els grups d’Inform脿tica al Centre P煤blic de Formaci贸 de Persones Adultes per al pr貌xim curs 2017/2018, passant de 3 a 5.

V铆ctor Garcia, primer tinent d’alcalde i responsable d’Educaci贸, explica que, amb esta iniciativa “pretenem donar resposta a la demanda dels alumnes”, ja que estos cursos “compten amb una 脿mplia acceptaci贸”.

Garcia considera “molt important” que des del Consistori es col路labore i potencie la “gran tasca” que es duu a terme en el centre de formaci贸 per a adults Tirant lo Blanc de l’Alcora. En este sentit, l’edil destaca que el centre ofereix una “脿mplia varietat” de cursos i

activitats i compta amb horaris “molt flexibles” -mat铆, vesprada-nit-, “compatibles amb la vida familiar i laboral”.

Al CP d’FPA s’imparteix: Graduat en Secund脿ria, acc茅s a Cicles Formatius de Grau Superior, acc茅s a la Universitat per a majors de 25 anys, preparaci贸 de les proves de valenci脿 de la JQCV (Junta Qualificadora de Coneixements de Valenci脿), idiomes (franc猫s, itali脿 i alemany), a m茅s dels cursos de l’associaci贸 d’alumnes, inform脿tica (nivell b脿sic i avan莽at), angl猫s (nivell b脿sic, intermedi i avan莽at) i restauraci贸 (3 grups), entre altres.

Compta amb un ampli planter de professors “molt qualificats” i est脿 dirigit per Vicent Tortosa

Garcia recorda que el termini de matriculaci贸 s’obrir脿 el pr貌xim 4 de setembre i anima als ve茂ns al fet que s’acosten al centre per tal d’informar-se de totes les possibilitats que ofereix.

“Es tracta d’un centre de refer猫ncia en el seu 脿mbit, que compta amb importants reconeixements, i ho tenim a l’Alcora”, ressalta.

“Aprendre no t茅 edat, ja siga per ampliar coneixements, compet猫ncies i habilitats, compartir experi猫ncies i temps lliure, millorar curr铆culum i perfil professional, augmentar les possibilitats de trobar un treball… Matricular-se al centre per a adults 茅s una molt bona opci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.