fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora avan莽a en el pla de mesures econ貌miques i socials per a mitigar l’impacte del covid-19

L’Alcora avan莽a en el pla de mesures econ貌miques i socials per a mitigar l’impacte del covid-19

El Ple ha aprovat hui una modificaci贸 de cr猫dit que possibilitar脿 posar en marxa altres dues mesures incloses en ‘Reiniciem l’Alcora’: ajudes a la rehabilitaci贸 i impuls del comer莽 i l’hostaleria.

L’Ajuntament continua avan莽ant en el pla municipal per a la reactivaci贸 de l’economia i la protecci贸 social, ‘Reiniciem l’Alcora’.

Amb els vots a favor de PSOE i M茅s l’Alcora i l’abstenci贸 del PP, el Ple ha aprovat hui una modificaci贸 de cr猫dit que possibilitar脿, entre altres assumptes, posar en marxa altres dos de les mesures incloses en el pla: ajudes a la rehabilitaci贸 i suport al comer莽 i l’hostaleria.

Per a l’impuls de la rehabilitaci贸, el consistori destinar脿 una partida de 100.000 鈧, aproximadament. Les ajudes es podran sol路licitar per a realitzar diferents tipus de reformes en cases i comunitats de ve茂ns: obres per a millorar l’accessibilitat, reformes de cuines, substituci贸 de banyeres per dutxes, projectes per a millorar l’efici猫ncia energ猫tica i rehabilitaci贸 de fa莽anes. Les obres les executaran empreses del municipi.

Pel que respecta a les mesures de suport a l’hostaleria i el comer莽 local, el pla contempla un pressupost de 36.000 鈧. La finalitat 茅s secundar econ貌micament activitats i iniciatives que servisquen per tal d’impulsar estos sectors.

Cal recordar que, en l’anterior Ple, es va aprovar una modificaci贸 de cr猫dit de 300.000 鈧 per a poder fer front a les mesures m茅s urgents del pla ‘Reiniciem l’Alcora’ com s贸n les ajudes directes a aut貌noms, l’adquisici贸 de material sanitari, les ajudes ‘Renova el teu negoci’ i l’ampliaci贸 de la partida d’ajudes econ貌miques individuals i del servei d’assist猫ncia domicili脿ria.

“Pas a pas, anem avan莽ant en este important pla per tal de reactivar l’economia local i pal路liar els efectes del covid, la qual cosa 茅s absolutament priorit脿ria en estos moments. Paral路lelament a la tramitaci贸 de les corresponents modificacions de cr猫dit, estem ultimant les bases de les diferents convocat貌ries d’ajudes perqu猫 els ve茂ns i ve茂nes puguen sol路licitar-les com m茅s prompte millor”, ha destacat l’alcalde, Samuel Falomir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.