fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora convoca una assemblea ciutadana el 10 de novembre per informar sobre Reyval

La comissi贸 de seguiment de Reyval ha acordat aquest mat铆 celebrar el dijous 10 de novembre una assemblea per informar a la ciutadania sobre els 煤ltims esdeveniments relacionats amb la mercantil.

Tindr脿 lloc als 20 hores, en el sal贸 d’actes de l’Ajuntament, i es tractaran, entre altres assumptes: la imputaci贸 del gerent de Reyval per un presumpte delicte de desobedi猫ncia. Cal recordar que, segons l’acte del jutge (jutjat n潞 3 de Castell贸), la mercantil hauria continuat desenvolupant l’activitat de l’abocador del Regatell, incomplint l’ordre de tancament emesa per la Conselleria de Medi ambient; i la sent猫ncia del TSJCV que desestima el recurs contenci贸s-administratiu interposat per Reyval contra aquesta Resoluci贸 de la Conselleria de Medi ambient. Sent猫ncia que ratifica la denegaci贸 de l’Autoritzaci贸 Ambiental Integrada, i per tant, el tancament de l’abocador de Reyval.

D’altra banda,la comissi贸 de Reyval segueix reclamant 鈥渄e forma urgent鈥 a la Generalitat l’informe sobre l’explosi贸 i incendi esdevinguts el passat mes d’agost a la planta que Reyval t茅 en la partida de Santa. Informe sol路licitat per l’Ajuntament a la Direcci贸 general del Canvi Clim脿tic i Qualitat Ambiental res m茅s succeir aquest incident, del qual ja han passat m茅s de dos mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.