fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora ofereix menjador social per a menors en Nadal

L’Alcora ofereix menjador social per a menors en Nadal

Agust铆n Chiva: 鈥淟’objectiu 茅s facilitar un men煤 adequat als menors tamb茅 en els per铆odes en els quals els menjadors escolars estan tancats鈥.

L’Ajuntament de l’Alcora ofereix per a les vacances de Nadal un servei de menjador destinat a menors de la localitat. Es dur脿 a terme des del 27 de desembre de 2016 fins al 5 de gener de 2017.

L’activitat ser脿 gratu茂ta i est脿 dirigida per a les unitats familiars amb escassos recursos econ貌mics.

La inscripci贸 al menjador social es podr脿 realitzar per part dels pares i mares fins al pr貌xim dia 21 de desembre al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, situat a les Noves Depend猫ncies Municipals.

Tal com es va dur a terme en el per铆ode estival, els men煤s seran retirats per les fam铆lies en un establiment comercial de la localitat. Aquest procediment novet贸s va ser valorat positivament per les fam铆lies usu脿ries del servei a l’estiu. I tamb茅 a l鈥檌nforme dels Serveis Socials es valora com 鈥渕olt favorable鈥, ja que 鈥渆n acudir les fam铆lies a un establiment comercial per retirar els men煤s es preserva m茅s la intimitat de les persones i el fet que els menors puguen menjar als seus domicilis, amb la seua fam铆lia, facilita la integraci贸 familiar鈥.

Els men煤s seguiran les pautes arreplegades a la “Guia dels men煤s en els menjadors escolars鈥, elaborada conjuntament per les conselleries competents en mat猫ria d’educaci贸 i sanitat de la Generalitat, i en la seua elaboraci贸 es tindr脿 en compte les caracter铆stiques especials de salut dels menors.
L’objectiu de la iniciativa, com explica el regidor de Pol铆tiques Inclusives, Agust铆n Chiva, 茅s 鈥渇acilitar tamb茅 un men煤 adequat als menors en els per铆odes en els quals els menjadors escolars estan tancats鈥.

Per al govern de l’Alcora 鈥溍﹕ prioritari atendre a les persones m茅s vulnerables, especialment si es tracta de xiquets鈥, per a莽貌, 鈥渃obrir les seues necessitats nutricionals 茅s un objectiu fonamental鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.