fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alumnat de 1r d’ESO de l’IES Jaume I presenta una mostra i una guia tur铆stica sobre Borriana

L’alumnat de 1r d’ESO de l’IES Jaume I presenta una mostra i una guia tur铆stica sobre Borriana

L’Alcaldessa, Maria Josep Safont i el regidor de Turisme, Santiago Zor铆o assisteixen a un acte en el qual l’alumnat ha treball sobre la base de les explicacions i exemples hist貌rics d’Enrique Safont.

Els representants d’Educaci贸 i Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Maria Josep Safont i Santiago Zor铆o, han volgut estar presents durant bona part del mat铆 en la presentaci贸 que l’alumnat de primer d’ESO de l’IES Jaume I ha dut a terme sobre el treball realitzat durant els 煤ltims mesos i que ha desembocat en l’elaboraci贸 tant d’una exposici贸 com d’una guia tur铆stica sobre la ciutat de Borriana. Tamb茅 ha estat present en el mateix centre el borrianenc Enrique Safont, qui despr茅s de diverses visites a l’IES Jaume I, ha aportat les explicacions tant hist貌riques com culturals de la idiosincr脿sia de Borriana que han servit com a guia per a l’elaboraci贸 d’una nova guia tur铆stica de la ciutat vista des del prisma dels i les alumnes.

Ja fa unes setmanes, els i les participants en el projecte van estar visitant edificis i llocs emblem脿tics de Borriana per a prendre les fotografies que reprodu茂en algunes de les imatges antigues de Borriana amb les quals havien treballat. Van arreplegar a m茅s llegendes i hist貌ries de la ciutat preguntant a la gent que trobaven pel carrer, i avui, tal com ha explicat la regidora d’Educaci贸, Maria Josep Safont “ha sigut el moment de plasmar en l’exposici贸 i la guia tot el que han apr茅s o conegut sobre la gastronomia, hist貌ria, patrimoni, cultura o personatges destacables de la nostra ciutat”.

Per la seua banda, el regidor de Turisme, Santiago Zor铆o, ha volgut “agrair el treball tant de l’alumnat com de Mar Gar铆 Palau, professora del centre i coordinadora d’un projecte que fins i tot va m茅s enll脿 de les fronteres de la nostra ciutat, ja que tamb茅 s’han treballat aspectes com els idiomes amb la creaci贸 de codis Q que contenen la informaci贸 en diverses lleng眉es”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.