fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alumnat de fructicultura del taller d’ocupació Nules III coneix les últimes tendències en control biològic de plagues

L’alumnat de fructicultura del taller d’ocupació Nules III coneix les últimes tendències en control biològic de plagues

Visiten l’insectari que la Conselleria d’Agricultura té a Almassora.

L’alumnat de l’especialitat de Fructicultura del Taller d’Ocupació de Nules III ha tingut l’oportunitat de conéixer les últimes tendències en el control biològic de plagues amb el qual es facilita el cultiu ecològic de cítrics, i ho ha pogut fer en el transcurs de la visita realitzada a l’insectari de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ubicat a Almassora.

Esta activitat forma part del Pla Formatiu-ocupacional, així amb esta eixida formativa també han pogut conéixer les diferents dependències d’esta instal·lació, com ara la sala de cries, aclimatació i creixement d’espècies exòtiques i depredadors que s’utilitzen per al control biològic de plagues a la Comunitat Valenciana. A més, un dels tècnics de l’insectari, Francisco Guillén, els ha informat i explicat les diferents activitats que es realitzen al centre i els serveis que presta tant a entitats, empreses com a particulars.

Sobre això, la regidora d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que, “este tipus d’activitats complementàries i eixides són molt importants per a la formació de l’alumnat perquè poden conéixer la realitat de tot el que han aprés a l’aula”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.