fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alumnat del T’avalem Nules rep la visita del director territorial d’ocupaci贸

L’alumnat del T’avalem Nules rep la visita del director territorial d’ocupaci贸

Es lliura el certificat de qualificaci贸 professional en les especialitats d’obra i jardineria.

L’alumnat del projecte T’Avalem Nules ha rebut la visita del director d’Economia Sostenible, Sectors P煤blics, Comer莽 i Treball a Castell贸, Jos茅 Vicente Andr茅s Pe帽arroja, que els ha lliurat el certificat de professionalitat que acredita la seua formaci贸 en obra i jardineria.

El projecte T’Avalem Nules 茅s un programa mixt d’ocupaci贸 i formaci贸 de garantia juvenil que t茅 dos m貌duls, de 10 alumnes cadascun, un d’obra i l’altre de jardineria. En la part pr脿ctica de cadascun dels m貌duls han realitzat diverses actuacions emmarcades en la remodelaci贸 del passeig de Mascarell.

Amb este projecte es pret茅n que una vegada superat el cicle formatiu posen en pr脿ctica tot all貌 que han apr猫s per a poder aconseguir el corresponent certificat de qualificaci贸 professional, ja que este projecte est脿 enfocat a la formaci贸 en alternan莽a amb el treball o pr脿ctica professional; en definitiva est脿 dirigit a l’aprenentatge, la qualificaci贸 i l’adquisici贸 d’experi猫ncia professional de xics i xiques menors de 26 anys en atur perqu猫 tinguen una preparaci贸 professional a l’hora de buscar una feina.

En total s’han beneficiat d’este projecte 25 persones gr脿cies a l’aportaci贸 de 389.059,20 euros del Consell i els 100.000 euros que ha destinat l’Ajuntament de Nules.

El director territorial d’Ocupaci贸 ha destacat l’aportaci贸 feta pel Consell per a dur a terme diferents pol铆tiques d’ocupaci贸 entre els joves de Nules, “l’any passat v脿rem destinar a la poblaci贸 de Nules quasi 800.000 euros i enguany la dotaci贸 ser脿 superior, ja que el Consell ha incrementat la quantia d’estes ajudes”, comenta Jos茅 Vicente Andr茅s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.