fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’antiga gespa del camp de futbol es reutilitza als jardins del passeig de Febrer Soriano a Benicarló

L’antiga gespa del camp de futbol es reutilitza als jardins del passeig de Febrer Soriano a Benicarló

Amb esta iniciativa es pretén aprofitar el material en bon estat i allargar així la vida útil de la gespa.

Els 1.895 metres quadrats de gespa artificial que el passat estiu es van retirar del Camp de Futbol Municipal Àngel Pitxi Alonso s’han reutilitzat i s’han col·locat als jardins del passeig de Febrer Soriano, en el tram que va des de l’antiga N340 fins a l’estació, així com els parterres dels dos ovals.

La Regidoria de Medi Ambient ha coordinat els treballs de trasllat i reubicació de la gespa, que han consistit a col·locar una malla antiherba baix de la gespa, emplenar amb graves per anivellar el sòl i compactar el terreny.

Amb esta iniciativa es pretén aprofitar el material en bon estat i allargar així la vida útil de la gespa. «Hem apostat per una iniciativa sostenible que incidix en la reutilització i el reciclatge dels materials que encara es troben en bones condicions», assegura la regidora de Medi Ambient, Filo Agut. «Al mateix temps —afegix la regidora—, millorem la imatge dels nostres espais públics, traent el màxim profit als recursos i contribuint al desenvolupament sostenible del municipi».

Leave a Reply

Your email address will not be published.