fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L鈥檃ntigua Escola Taller d鈥橝lmassora aspira a ser referent en noves tecnologies i eines digitals

L鈥檃ntigua Escola Taller d鈥橝lmassora aspira a ser referent en noves tecnologies i eines digitals

Sol路licita l鈥檃creditaci贸 de 30 especialitats que cerquen un perfil m茅s innovador.

L’Escola Taller d’Almassora, que en uns dies rebr脿 l’acreditaci贸 com a Centre de Formaci贸 del Servef despr茅s de les obres realitzades, aspira a oferir per primera vegada cursos homologats vinculats a l’煤s de noves tecnologies i eines digitals. De fet, l’Ajuntament d’Almassora ha sol路licitat l’acreditaci贸 de les instal路lacions en 31 especialitats que mantenen perfils tradicionals per貌 incorporen multitud de tallers relacionats amb p脿gines web i sistemes inform脿tics.

El regidor d’Ocupaci贸, Santiago Agust铆, ha avan莽at que, a causa de la conversi贸 de l’Escola Taller en Centre de Formaci贸, la seua delegaci贸 vol multiplicar els usos i el nombre de matr铆cules que ofereix aquest espai municipal. De fet, el nou edifici t茅 capacitat per a homologar m茅s de 30 especialitats formatives i oferir 12 cursos en les seues tres aules habilitades entre el mes passat i aquest.

Aquest fet multiplicar脿 el rendiment de l’antiga Escola Taller, que en l’煤ltim curs va sol路licitar tres especialitats i 煤nicament li van ser concedides dues: lampisteria i manteniment de jardins. 鈥淰olem anar m茅s enll脿 d’aquest concepte cl脿ssic d’Escola Taller perqu猫 les necessitats van canviant i les exig猫ncies del mercat laboral i dels usuaris tamb茅 ho fan鈥, ha incidit el regidor d’Ocupaci贸, Santiago Agust铆.

Per a莽貌, l’Ajuntament d’Almassora tornar脿 a sol路licitar al Servef la participaci贸 en aquests tallers per貌, per primera vegada, estendr脿 la seua oferta a un perfil diferent de l’usuari, m茅s encaminat cap a l’煤s de noves tecnologies. En concret, Almassora ha sol路licitat l’homologaci贸 del centre per a impartir tamb茅: confecci贸 i publicaci贸 de p脿gines web, desenvolupament d’aplicacions amb tecnologies web, seguretat inform脿tica, sistemes microinform脿tics, m脿rqueting i compravenda internacional, operacions de sistemes inform脿tics i programaci贸 de sistemes inform脿tics.

La regidora de Modernitzaci贸, Merche Gal铆, ha assenyalat que el nou Centre de Formaci贸 d’Almassora ha d’adequar-se als nous interessos dels joves, 鈥渜ue han de trobar en aquest espai un vertader espai de formaci贸 professional no solament centrat en perfils cl脿ssics com l’obra de paleta, la lampisteria o la jardineria鈥. 鈥淟es noves tecnologies ofereixen un camp enorme perqu猫 els nostres joves adquirisquen les compet猫ncies i destreses, que ara comptaran amb un certificat professional, per a incorporar-se a mercat laboral鈥, ha incidit Gal铆.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora ha invertit 100.000 euros en la remodelaci贸 integral de l’antiga Escola Taller per a convertir-la en un Centre de Formaci贸 at猫s que el projecte va ser el m茅s votat dels pressupostos participatius de 2016. Les obres han concl貌s aquest mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.