fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’APP d’Almassora permetrà concertar cita prèvia amb els regidors de l’equip de govern

L’APP d’Almassora permetrà concertar cita prèvia amb els regidors de l’equip de govern

El servei activa la consulta de farmàcies de guàrdia i enquestes en línia

L’aplicació per a mòbils de l’Ajuntament d’Almassora permetrà que els veïns puguen concertar cita prèvia per a reunir-se amb els regidors de l’equip de govern. Aquesta eina se sumarà al servei de consulta de les farmàcies de guàrdia i a l’apartat d’enquestes que funciona des de la setmana passada com a exemple d’aposta per les noves tecnologies.

El departament d’Informàtica ha ampliat les prestacions de l’APP ‘Almassora’, que és gratuïta i serveix per a telèfons amb sistema operatiu Android o iOS, per a millorar la comunicació entre els veïns i l’administració local. En aquest sentit, els tècnics ultimen les proves perquè els veïns puguen concertar cita amb cadascun dels regidors amb delegació en el govern municipal. En aquest espai podran plantejar-los dubtes, suggeriments o consultar un assumpte privat.

D’aquesta forma, els usuaris de l’aplicació disposaran d’un calendari per a cada regidor en el qual veuran les hores disponibles per a reunions. Una vegada sol·licitada, l’aplicació els instarà a emplenar nom, cognoms, telèfon i un correu electrònic en el qual rebran la confirmació de l’edil amb el dia i l’hora en els quals tindrà lloc la trobada.

“Són molts els veïns que vénen cada dia a l’Ajuntament a demanar cita per a parlar amb els regidors, per la qual cosa entenem que aquesta eina evitarà que hagen de fer-ho en persona. És un exemple de com les noves tecnologies poden facilitar la comunicació i suposen una forma d’acostar l’Administració a la ciutadania”, ha considerat la regidora de Modernització, Merche Galí.

A més, aquesta eina disposa ja d’un apartat amb les farmàcies de guàrdia del dia i de la jornada posterior, en el qual figura també el telèfon i l’adreça d’aquests establiments, així com un plànol. L’APP també va incorporar la setmana passada un espai per a enquestes en el qual els usuaris poden respondre a preguntes que planteja el consistori.

D’altra banda, l’aplicació manté la pestanya d’incidències, un apartat pensat perquè els veïns alerten de deficiències en la via pública o edificis municipals i acompanyen amb fotos aquesta informació. A més, l’agenda i les notícies municipals també estan disponibles en l’APP per a facilitar l’accés dels veïns a informació que puga ser-los d’utilitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.