fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’APP d’Almassora permetr脿 concertar cita pr猫via amb els regidors de l’equip de govern

L’APP d’Almassora permetr脿 concertar cita pr猫via amb els regidors de l’equip de govern

El servei activa la consulta de farm脿cies de gu脿rdia i enquestes en l铆nia

L’aplicaci贸 per a m貌bils de l’Ajuntament d’Almassora permetr脿 que els ve茂ns puguen concertar cita pr猫via per a reunir-se amb els regidors de l’equip de govern. Aquesta eina se sumar脿 al servei de consulta de les farm脿cies de gu脿rdia i a l’apartat d’enquestes que funciona des de la setmana passada com a exemple d’aposta per les noves tecnologies.

El departament d’Inform脿tica ha ampliat les prestacions de l’APP ‘Almassora’, que 茅s gratu茂ta i serveix per a tel猫fons amb sistema operatiu Android o iOS, per a millorar la comunicaci贸 entre els ve茂ns i l’administraci贸 local. En aquest sentit, els t猫cnics ultimen les proves perqu猫 els ve茂ns puguen concertar cita amb cadascun dels regidors amb delegaci贸 en el govern municipal. En aquest espai podran plantejar-los dubtes, suggeriments o consultar un assumpte privat.

D’aquesta forma, els usuaris de l’aplicaci贸 disposaran d’un calendari per a cada regidor en el qual veuran les hores disponibles per a reunions. Una vegada sol路licitada, l’aplicaci贸 els instar脿 a emplenar nom, cognoms, tel猫fon i un correu electr貌nic en el qual rebran la confirmaci贸 de l’edil amb el dia i l’hora en els quals tindr脿 lloc la trobada.

鈥淪贸n molts els ve茂ns que v茅nen cada dia a l’Ajuntament a demanar cita per a parlar amb els regidors, per la qual cosa entenem que aquesta eina evitar脿 que hagen de fer-ho en persona. 脡s un exemple de com les noves tecnologies poden facilitar la comunicaci贸 i suposen una forma d’acostar l’Administraci贸 a la ciutadania鈥, ha considerat la regidora de Modernitzaci贸, Merche Gal铆.

A m茅s, aquesta eina disposa ja d’un apartat amb les farm脿cies de gu脿rdia del dia i de la jornada posterior, en el qual figura tamb茅 el tel猫fon i l’adre莽a d’aquests establiments, aix铆 com un pl脿nol. L’APP tamb茅 va incorporar la setmana passada un espai per a enquestes en el qual els usuaris poden respondre a preguntes que planteja el consistori.

D’altra banda, l’aplicaci贸 mant茅 la pestanya d’incid猫ncies, un apartat pensat perqu猫 els ve茂ns alerten de defici猫ncies en la via p煤blica o edificis municipals i acompanyen amb fotos aquesta informaci贸. A m茅s, l’agenda i les not铆cies municipals tamb茅 estan disponibles en l’APP per a facilitar l’acc茅s dels ve茂ns a informaci贸 que puga ser-los d’utilitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.