fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’àrea de Manteniment millora l’accessibilitat de la plaça Mare Nostrum de Sagunt

L’àrea de Manteniment millora l’accessibilitat de la plaça Mare Nostrum de Sagunt

Les obres rebaixaran l’altura de les voreres i costaran uns 17.000 euros.

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntament de Sagunt ha iniciat obres encaminades a millorar l’accessibilitat de la plaça Mare Nostrum per a facilitar la circulació de les persones amb mobilitat reduïda.

L’actuació contempla la rebaixa de l’altura de les voreres i vorades en les quatre cantonades de la plaça així com en els punts en què es troben els passos de vianants i tindrà un cost total aproximat de 17.000 euros.

El delegat de Manteniment, Pepe Gil, ha visitat els treballs, que pretenen fer accessible tota la plaça, i ha anunciat que des de l’àrea de la qual és responsable s’està tractant d’eliminar les barreres arquitectòniques de la localitat. «Som una ciutat molt gran on molts dels carrers van ser dissenyats quan la mobilitat no es tenia en consideració, esta circumstància va produir que els seus carrers foren estretes i amb voreres minúscules, amb vorades que no estan a cota zero i dificulten l’accessibilitat a les persones que tenen la mobilitat reduïda», ha explicat el regidor.

En este sentit, Gil ha apuntat que, «si bé és cert que la tipologia de la trama urbana dificulta en gran manera les possibilitats d’actuació, des de l’Ajuntament som conscients que en qüestions d’accessibilitat queda molt per fer, i és per això que de manera sistemàtica, entre les actuacions mensuals, sempre s’incorporen obres per a millorar l’accessibilitat de la ciutadania del municipi». Així mateix, ha confirmat que des de l’àrea de Manteniment «s’atenen les demandes perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir amb menor dependència de terceres persones».

Leave a Reply

Your email address will not be published.