fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Arenal Sound comptar脿 amb el major dispositiu de seguretat de les seues vuit edicions celebrades a Borriana

L’Arenal Sound comptar脿 amb el major dispositiu de seguretat de les seues vuit edicions celebrades a Borriana

La Junta de Seguretat del festival acorda m茅s de 900 serveis de control i prevenci贸 entre Policia Local, Auton貌mica, Gu脿rdia Civil, P. Nacional, Bombers i Protecci贸 Civil.

La vuitena edici贸 de l’Arenal Sound que un any m茅s se celebrar脿 entre l’1 i el 6 d’agost a Borriana ja compta amb el dispositiu especial de seguretat despr茅s de la Junta celebrada en l’Ajuntament de Borriana entre totes les parts implicades en la prevenci贸 i control del festival durant la seua celebraci贸. I segons han explicat els representants de cadascuna de les institucions implicades en el dispositiu, 芦ser脿 el major que s’haja coordinat en les vuit edicions celebrades en la ciutat de Borriana, amb l’objectiu d’elevar al m脿xim la coordinaci贸 entre les parts i preservar tant la seguretat de les persones assistents com la dels ve茂ns i ve茂nes de la ciutat禄. Aix铆 ho ha recordat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha iniciat les explicacions p煤bliques despr茅s de la Junta donant les gr脿cies a 芦Policia Local, Nacional, Gu脿rdia Civil, Policia Auton貌mica, i tamb茅 a Bombers i Protecci贸 Civil per la capacitat d’organitzaci贸 i coordinaci贸 que cada any augmenta i 茅s m茅s efectiva en la celebraci贸 del festival i que estem segurs que un any m茅s servir脿 per a mantenir tant la seguretat dels assistents com els drets dels ve茂ns i ve茂nes de Borriana禄. Per la seua banda, el Delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Moragues ha ressaltat 芦la important labor de coordinaci贸 de tots els cossos i forces de seguretat que far脿 que elevem fins a m茅s de nou-cents el nombre de serveis prestats durant els dies del festival, la qual cosa converteix al dispositiu de seguretat en el m茅s ampli dels coordinats fins ara禄.

El mateix Moragues ha insistit a 芦traslladar un missatge de tranquil路litat perqu猫 el dispositiu est脿 perfectament coordinat i s’ha fet una especial incid猫ncia i treball en la prevenci贸禄. A m茅s, el Director Territorial de Presid猫ncia, Adolf Sanmart铆n, ha remarcat qu猫 芦estem a la disposici贸 de l’Ajuntament de Borriana, i com en edicions anteriors ja s’ha coordinat el treball amb, per exemple, la Policia Local de Vila-real on tamb茅 se celebrar脿 un dia de concerts禄. Finalment, el regidor de Seguretat i Policia Local de Borriana, Javier Gual, ha detallat que 芦el total de serveis prestats pel cos local ser脿 de 540, qui amb la seua experi猫ncia premiada fins i tot la passada setmana amb la Felicitaci贸 Col路lectiva pel treball durant els set anys de festival, estem segurs que tornar脿 a realitzar una labor 貌ptima tant en treballs de prevenci贸, com de gesti贸 del tr脿fic o de control i accessos a la ciutat禄.

Precisament pel que a mobilitat respecta, Gual ha recordat que 芦s’han augmentat fins a un 30 per cent el nombre de busos organitzats per a les persones assistents al festival, la qual cosa serveix per a millorar tant l’accessibilitat com el bon funcionament del tr脿fic rodat, ja que prop de 15.000 persones utilitzaran els nombrosos serveis d’autob煤s per a arribar a Borriana禄. Finalment, l’alcaldessa, Maria Josep Safont, ha recordat que el pr貌xim dia 21 se celebrar脿 una 芦nova trobada de coordinaci贸 per a tancar temes sanitaris, de socorrisme i de Protecci贸 Civil, amb el que quedaran totalment establits els treballs de cadascuna de les parts, pr脿cticament dues setmanes abans de l’inici del festival禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.