fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’«Art de Pas» continua sorprenent en les marquesines d’autobús de la ciutat de Borriana

L’«Art de Pas» continua sorprenent en les marquesines d’autobús de la ciutat de Borriana

El torn per a la intervenció artística d’aquest cap de setmana ha sigut per Ángel Igual, que ha triat a Salvador Dalí com a protagonista de la seua obra.

Borriana desperta i comença la setmana amb una nova intervenció artística en els seus carrers, gràcies al fet que este cap de setmana ha arribat el torn perquè l’artista Ángel Igual realitzara la col•locació definitiva en una de les parades d’autobús de la ciutat de la seua obra englobada dins de l’exposició urbana “Art de Pas”. El projecte artístic dissenyat per l’Associació AUPA (Associació Unificada per a la Promoció de l’Art) i amb la coordinació i organització de la regidoria de Cultura, té l’objectiu d’embellir el mobiliari urbà de la localitat i tal com explicava el dia de la presentació el regidor de l’àrea, Vicent Granel “per acostar al màxim l’art, i fins i tot la forma de treball dels artistes, a la gent que es troba en el carrer. En definitiva seguir recuperant i reactivant espais públics, i en este cas, les marquesines d’autobús, per a la ciutadania i que estiguen el més a l’abast possible de les seues mirades”.

Els artistes realitzen accions artístiques sobre 7 personatges importants de la Història, i en esta ocasió Igual s’ha decantat per una de les figures claus dins de la història de l’art del segle XX, com és Salvador Dalí. Les intervencions són a càrrec dels components de col•lectiu artístic “Elixir Creativo” , Pepe Ferrer, Juan Poré i Ángel Igual, a més de l’artista convidat Pepe el “Clandestino”.

En esta ocasió l’obra ha aparegut en la marquesina situada en l’Avinguda Jaime Chicharro, en la intervenció realitzada per l’artista Angel Igual. L’obra mostra un paisatge amb algunes de les icones típiques de l’obra d’aquest autor, com són les formigues, els elefants, els ous… elements fosos, fins i tot els seus propis retrats, en este cas amb un interactiu.

Així esta intervenció situa el projecte creatiu de “Art de pas” en el seu meridià, i continuarà durant les pròximes setmanes fins a finals de juliol, encara que podrà ser visitat,

Leave a Reply

Your email address will not be published.