fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’associaci贸 ‘Afghan Women On The Run’ trasllada a la Diputaci贸 de Castell贸 el problema en la demora dels visats per a eixir de l’Afganistan

L’associaci贸 ‘Afghan Women On The Run’ trasllada a la Diputaci贸 de Castell贸 el problema en la demora dels visats per a eixir de l’Afganistan

El president Jos茅 Mart铆 ha destacat la necessitat de continuar visibilitzant la “terrible” situaci贸 del pa铆s isl脿mic amb la pressa del poder pels talibans.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, i la diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, s’han reunit amb representants de l’associaci贸 ‘Afghan Women On The Run’聽per a traslladar els problemes que estan tenint perqu猫 la gent isca de l’Afganistan degut a la demora per a aconseguir els visats.

Des de l’associaci贸 han explicat que 芦costa molt aconseguir el visat per a traure a les dones afganeses del pa铆s禄 i que, actualment, 芦hi ha al voltant de 100 fam铆lies esperant per a poder tornar a Espanya perqu猫 tampoc tenen el visat禄.

芦La nostra activitat se centra a traure de l’Afganistan a tantes dones i les seues fam铆lies com ens siga possible. 脡s un proc茅s dur i lent perqu猫 hi ha centenars de persones esperant la cita en les diferents ambaixades espanyoles i els tr脿mits poden durar mesos禄, han explicat des de l’associaci贸.

Tant Mart铆 com Puerta han destacat la necessitat de continuar visibilitzant la situaci贸 b猫l路lica i social del pa铆s isl脿mic, que 芦continua sent terrible禄, des que a l’agost de l’any passat isqueren les tropes occidentals i se succe茂ra la presa del poder per part dels talibans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.