fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’associaci贸 de llauradors de Nules signa un conveni per a millorar l’asseguran莽a agr脿ria

L’associaci贸 de llauradors de Nules signa un conveni per a millorar l’asseguran莽a agr脿ria

Amb aquesta iniciativa volen que el llaurador tinga m茅s seguretat i una eina per a la venda.

L鈥橝ssociaci贸 Local de Llauradors ha signat amb la Caixa Rural Sant Josep de Nules un conveni per a la gesti贸 de la contractaci贸 de l鈥檃sseguran莽a agr脿ria amb el qual es pret茅n que els associats milloren l鈥檃sseguran莽a de la taronja de la pr貌xima campanya.

El regidor d鈥橝gricultura i membre de la junta de l鈥橝ssociaci贸 Local de Llauradors, C茅sar Esta帽ol, explica que 鈥渁mb aquesta iniciativa volem que el llaurador tinga m茅s seguretat i tranquil路litat, a m茅s d鈥檜na eina per a la venda de la taronja. Per la qual cosa els interessats a contractar aquesta asseguran莽a haurien de fer-ho abans del 14 de juny, ja que les assegurances actuals finalitzen aquest dia i d鈥檃questa manera poden evitar qualsevol problema鈥.
En aquesta asseguran莽a el m貌dul tres, relacionat amb les condicions climatol貌giques adverses com ara la pluja o pedregades 茅s a tot risc, 鈥渃ada associat pot assegurar el que estime convenient per a la seua producci贸 per貌 hem considerat important que el llaurador tinga un estalvi en l鈥檃sseguran莽a d鈥檃quest m貌dul鈥, afegeix el regidor d鈥橝gricultura.

En la signatura d鈥檃quest conveni han estat presents el regidor d鈥橝gricultura i membre de la junta de l鈥橝ssociaci贸 Local de Llauradors, C茅sar Esta帽ol; el secretari de l鈥檃ssociaci贸, Jos茅 Manuel Mol茅s i Juan Do帽ate, membre de la junta d鈥檃questa; a m茅s de la presidenta de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, Marisol Ballester; el director de l鈥檈ntitat banc脿ria, Jos茅 Esta帽ol, i les responsables de l鈥櫭爎ea d鈥檃ssegurances, N煤ria Guillem i Pepe Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.