fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Associació Espanyola contra el Càncer rep la donació mensual de la campanya popular #rutasolidaria

L’Associació Espanyola contra el Càncer rep la donació mensual de la campanya popular #rutasolidaria

La portaveu Begoña Carrasco i la regidora Salomé Pradas fan lliurament del xec de 475 euros que “cada mes destina el Grup Popular a finalitats socials”.

La campanya #rutasolidaria té per objectiu donar l’assignació mensual de la regidora popular Salomé Pradas a diferents ONGs, ja que, tal com va prometre en la passada campanya electoral “si resultava triada senadora l’assignació mensual de l’Ajuntament es destinaria a finalitats socials”.

Açò està permetent que mensualment el Grup Municipal Popular aportació aqueixos diners, 475 euros en aquesta ocasió, a diferents ONG “a les quals visitem engegant aquesta #rutasolidaria per a conéixer de primera mà el treball que realitzen els nostres voluntaris i voluntàries i aportar el nostre granit d’arena a la seua causa”, ha assenyalat Begoña Carrasco.

Al costat del president de la Junta Provincial de AECC, Carlos Camahort, l’acte de lliurament ha explicat també amb la presència del vicepresident, Sixto Barberà, i la coordinadora provincial, Salomé Esteller Roda.

El primer donatiu de #rutasolidaria es va lliurar al projecte “Medipinas”, una missió humanitària en la qual van participar 9 estudiants de Medicina de la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló al costat de dos metges castellonencs a Filipines per a assistir a dones malaltes de càncer de mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.