fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’autobús urbà gratuït de Vila-real amplia la connexió amb el Termet per a donar servei durant la temporada estival

L’autobús urbà gratuït de Vila-real amplia la connexió amb el Termet per a donar servei durant la temporada estival

L’autobús urbà gratuït Groguet ha iniciat ja el servei estival amb la modificació de la línia 2B que connecta amb el Termet per a ampliar la freqüència de connexió amb aquest paratge durant els mesos d’estiu.

El departament de Mobilitat, dependent de la Regidoria de Territori, ha definit el nou recorregut de la línia 2 de l’autobús urbà, de manera que desapareix la variant A i únicament es manté el recorregut de la variant B, que uneix el nucli urbà amb el Termet.

Això implica una major freqüència de connexions amb el paratge, al mateix temps que les parades de la línia 2A queden deshabilitades. D’aquesta manera, la línia 2 passa a tindre un total de 19 expedicions diàries, de dilluns a diumenge, amb eixida des de la Bàscula. La primera eixida és a les 10.00 hores mentre que l’última eixida és a les 23.30 hores. Amb aquest horari es facilita que els veïns i veïnes puguen gaudir de l’entorn natural del paratge del Termet així com de la piscina d’estiu, que enguany s’ha reobert per al bany lliure tant de socis del Servei Municipal d’Esports com de la resta de veïns i veïnes, encara que amb cita prèvia i horari limitat, per a complir amb les mesures de prevenció per la pandèmia.
La modificació de les línies del bus urbà estarà vigent fins al 16 de setembre, quan es recuperarà el servei ordinari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.